counter

Ένα εναλλακτικό πρωτοποριακό fashion event στο Μέγαρο Λυκιαρδόπουλου από την ομάδα 4Casting

Ένα εναλλακτικό πρωτοποριακό fashion event στο Μέγαρο Λυκιαρδόπουλου από την ομάδα 4Casting
Ένα εναλλακτικό πρωτοποριακό fashion event στο Μέγαρο Λυκιαρδόπουλου από την ομάδα 4Casting

Όταν “παντρεύεται” η Τέχνη με τη Μόδα το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό και πολλά υποσχόμενο, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα πρωτοποριακό fashion event. Η δημιουργική ομάδα 4 casting στην  προσπάθεια της  να αναδείξει  καινοτόμες ιδεες προσεγγίζει  υποσχόμενους Έλληνες δημιουργούς απο τον χώρο της μόδας αλλά και απο όλο το φάσμα των εικαστικών  και παραστατικών τεχνών που θα λάβει χώρα στις 22/4/ στο image gallery  Aμαλίας 36, στο Μέγαρο Λυκιαρδόπουλου.

Επιστήμονες, ερευνητές απο τον χώρο των θετικών επιστημών, αρχιτέκτονες, εικαστικοί new media artists,  digital image, enthusiasts, παρουσιάζουν μεταξύ άλλων, κοσμήματα, fashion acessories, haute couture - fashion object. 

Επτά θεματικές ενότητες, επτά χώροι που έχουν μετατραπεί σε αίθουσες Τέχνης, φιλοξενούν τους επτά δημιουργούς και τα εκθέματά τους  σε μία παρουσίαση που δεν έχει ξαναγίνει στα δεδομένα της Ελλάδας. Πρόκειται για μία πρόσκληση σε ένα αισθητικό  ταξίδι, που απελευθερώνει εκφραστικές δυνάμεις, και καταδεικνύει  την υπεροχή της ποίησης  πάνω στην ανθρώπινη κατάσταση.

Η θεματική αντλεί την έμπνευση της  απο το φυσικό πεδίo και τον Ήλιο (sun-kissed)  / αστερισμοί  στον νυχτερινό ουρανό (New Constellations)/ την παντοδυναμία του ονείρου ( Daydream ) / το ξύπνημα των αισθήσεων  ( Interior of Sight} / τις νέες τεχνολογίες  ( Digital Ecosystems ) και τα χρώματα της φύσης ( New Color Aesthetics), / τα φώτα απο τον νυχτερινό ουρανό πέφτουν στην πόλη (lights in the night sky).

Αίθουσες Τέχνης: Marios Voutsinas, Melisanthi spei, vasia Xatzi, paris koutsikos, magestic body lamps, origami, Stavroula Kaziale, Kaliston art, danderious, andreou, Falf, Kardami Eleftheria.

Guest: Exclusive preview S’S 2019 Dassios dimitrios.

Η διαδρομή θα ολοκληρωθεί στον 2ο όροφο του κτηρίου όπου οι συμμετέχοντες  θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους σε ένα πρωτοποριακό, NON - STOP   RUNWAY SHOW:

Voutsinas Marios, Andreou, Evi Migaki, Bottega belleza, harris cotton, Falf, Eleni Oikonomidou, kalistonart, Melisanthi spei.

Η διοργάνωση 4Casting gallery showroom στηρίζει την «Ομάδα Αιγαίου», με την επιμέλεια της Δικηγόρου Ιωάννα Λαγουμίδου, για την επίτευξη του στόχου και την προσφορά των συμμετεχόντων.

Ώρα προσέλευσης

Η προσέλευση του κοινού θα γίνει στις 18:00 με welcome coffee lab, bFresh spitiko & homemade sweetspoon & jam koutalaki, στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί το non stop runway show.

Sponsor: IPproject / Popart

Supporter: I.IEK ´Aλφα

Promοter:  ProboTEK SUPPORTERS

Partners:Migato, Make up stage Freddy Kolompratsos, Νails: icon beauty,Angelina mannequins.

Hair designer: Ilias & Staff, Products: Palco, Saxofono: Harris Athanasopoulos, Flaouto: kostas Staikos.

 

Event manager: Ιωάννα Πατσουλάκη

Art director: Δημήτρης Θεοδωρόπουλος

Director: Μαρία Δεληκωνσταντίνου

 Beauty Curator: Κάτια Μεσίρη

Styling: Γιάννης Φερεντίνος

Χορογραφίες:  Στέφανι Τσάκωνα

Digital art : ellemoog

Υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων: Μαρκέλλα Σαράιχα

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR