counter

Εμμάνουελ Ελοζιεούα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το GNTM

Εμμάνουελ Ελοζιεούα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το GNTM
Εμμάνουελ Ελοζιεούα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το GNTM

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον το GNTM με τον ανταγωνισμό να ανεβαίνει συνεχώς. Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, στο πλαίσιο καμπάνιας, τα μοντέλα κλήθηκαν να δημιουργήσουν σε ζευγάρια γράμματα της αλφαβήτου. Μόνο που αυτή τη φορά, στέκονταν σε ξυλοπόδαρα!

Φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες του σχεδιαστή Άγγελου Τσακίρη, ειδικά σχεδιασμένες για την καμπάνια, τα παιδιά  πόζαραν στο φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου ενώ προσπαθούσαν να σταθούν στο ...ύψος των περιστάσεων.

Τελικά τη λιγότερο εντυπωσιακή φωτογραφία είχε ο Εμμάνουελ Ελοζιεούα, που δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τη δεύτερη ευκαιρία που πήρε και αποχώρησε οριστικά από το ριάλιτι μόδας.

Στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά την αποχώρησή του από το GNTM, ο Εμμάνουελ έγραψε: «The Journey just begins. Πρώτον συγχαρητήρια σε όσους καταλάβαιναν τι έλεγα στην τηλεόραση. Έφτασε η σειρά δυστυχώς να αποχωρήσω από το παιχνίδι (2η φορα) θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για την αγάπη κι την υποστήριξη κι ένα συγνώμη για κάποιες περιπτώσεις που τύχαινε να ξεφύγω από τον χαρακτήρα μου. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά με τα οποια το έζησα ολο αυτο κι στους ανθρώπους μπροστά αλλα κι ΠΙΣΩ από τους κάμερες. (Συντάκτες, ηχολήπτες, εικονοληπτες και όλα τα ατομα της παραγωγής) που έκαναν αυτη την εμπειρία αξιοζήλευτη. Έχουμε κι λέμε λοιπόν ανυπομονώ για τις νέες εμπειρίες κι να γνωρίσω όλους εσάς αλλά κι να με ξαναγνωρίσετε».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR