counter

Emilia Vodos: Χώρισε μετά από τρία χρόνια σχέσης - Η αποκάλυψη on air

Emilia Vodos: Χώρισε μετά από τρία χρόνια σχέσης - Η αποκάλυψη on air
Emilia Vodos: Χώρισε μετά από τρία χρόνια σχέσης - Η αποκάλυψη on air

Η Emilia Vodos έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμέτοχή της στον περσινό κύκλο του «My Style Rocks», ενώ πήρε μέρος και στο ριάλιτι «I'm a Celebrity...Get Me Out of Here».

Η ίδια βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής καλεσμένη στο πλατό του «Γεια σου» και μεταξύ άλλων, έκανε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που σχολίαζαν τις φήμες περί κρίσης στη σχέση της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ ο δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Αρτσίτας τη ρώτησε αν μιλάει με τους πρώην συντρόφου της.

Διαβάστε επίσης: Εmilia Vοdos: Η ζωή της, το επάγγελμα της, το μέρος που γεννήθηκε και μεγάλωσε και το "Μy Style Rοcks"

Τότε η Emilia Vodos αποκάλυψε πως έχει χωρίσει εδώ και τρεις μήνες. Η ίδια είπε: «Χώρισα, μιλάμε όμως. Στο My Style Rocks είχαμε χωρίσει για λίγο. Τώρα θα δούμε, έχουμε τρεις μήνες. Αυτή τη στιγμή έχω κάνει όλα αυτά που ενοχλούν τον πρώην μου».

Η Emilia Vodos είχε εξομολογηθεί πριν λίγους μήνες πως θέλει να αποκτήσει μεγάλη οικογένεια και να κάνει πολλά παιδιά, αποκαλύπτοντας πως ήταν σε σχέση 3 χρόνια.

«Θεωρώ πως όλα θα έρθουν την κατάλληλη στιγμή. Θέλω πάρα πολύ οικογένεια και μάλιστα μεγάλη οικογένεια. Θέλω 4-5 παιδάκια τώρα που το ακούει και ο άντρας μου. Είμαστε αρκετά χρόνια μαζί. Είμαστε μαζί 3 χρόνια. Έχουμε προσπαθήσει πάρα πολύ να κάνουμε παιδιά, δεν έχει τύχει ακόμη. Θα έρθει όμως» είχε πει η Emilia Vodos.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR