counter

Εμιλία Κλαρκ: Συγκλονίζουν τα λόγια της για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε

Εμιλία Κλαρκ: Συγκλονίζουν τα λόγια της για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε
Εμιλία Κλαρκ: Συγκλονίζουν τα λόγια της για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε

Τις τελευταίες ημέρες, τα ξένα μέσα ασχολούνται όλο και περισσότερο με την Εμιλία Κλαρκ και το πρόβλημα υγείας που δημοσιοποίησε η ίδια.

Συγκεκριμένα, η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, πριν μερικές ημέρες μίλησε ανοιχτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τις δύο επεμβάσεις που υποβλήθηκε προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ανευρύσματα που εντωπίστηκαν στον εγκέφαλό της.

Η Εμιλία Κλαρκ με αφορμή αυτή της την εξομολόγησε παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή «Sunday Morning» και είπε μεταξύ άλλων:

«Η πρώτη φορά ήταν δύσκολη, με τη δεύτερη μου ήταν πιο δύσκολο να παραμείνω αισιόδοξη. Το αντιμετώπισα μέρα με την ημέρα. Σίγουρα πέρασα μια περίοδο που ήμουν… πεσμένη – για να το πω απλά.

Όποτε άκουγα τους γιατρούς να κοιτάζουν τον εγκέφαλό μου και να σχολιάζουν «μπορεί να είναι η συγκέντρωσή της, μπορεί να είναι η περιφερειακή της όρασης.

Για μεγάλο διάστημα πίστευα ότι ήταν η ικανότητά μου να υποδύομαι ρόλους… αυτό ήταν βαθιά παράνοια.

Επιστρέφεις στο πλατό και παίζεις έναν γ…το χαρακτήρα και περπατάς μέσα από τη φωτιά και μιλάς σε εκατοντάδες ανθρώπους και σου ζητούν να είσαι – να αποδίδεις όσο πιο καλά μπορείς. Και αυτό με γλίτωσε από το να σκέφτομαι τη θνητότητά μου».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR