counter

"Έμεινα 10 φορές έγκυος και έκανα εκτρώσεις. Τα έριξα γιατί..."

"Έμεινα 10 φορές έγκυος και έκανα εκτρώσεις. Τα έριξα γιατί..."
"Έμεινα 10 φορές έγκυος και έκανα εκτρώσεις. Τα έριξα γιατί..."

Η σπουδαία ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου Σούλη Σαμπάχ άνοιξε το σπίτι της και την καρδιά της στην εφημερίδα «Espresso» και τον Νίκο Νικόλιζα και εξομολογήθηκε πως για χάρη της υποκριτικής έκανε έκτρωση 10 ολόκληρες φορές.
 
«Έριξα 10 παιδιά για χάρη του επαγγέλματος. Τώρα που είμαι μόνη μου το έχω μετανιώσει. Γιατί δεν έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, ένα παιδί να με παρηγορεί. Μόνο με το σκυλάκι μου, την Ηρώ, θα κάνω Χριστούγεννα. Αυτή είναι η μοναξιά του καλλιτέχνη, δυστυχώς» ανέφερε με θλίψη στα μάτια της.
 
Έχοντας πλέον σοβαρά προβλήματα υγείας, που την αναγκάζουν να είναι καθηλωμένη σχεδόν όλη την ημέρα στο κρεβάτι της, η 87χρονη σήμερα ηθοποιός, χορεύτρια και τραγουδίστρια προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της ψυχής της. 
 
«Τώρα που μεγάλωσα, σκέφτομαι ότι δεν έκανα καλά που δεν κράτησα ένα παιδί. Γιατί η αλήθεια είναι ότι έμεινα 10 φορές έγκυος και έκανα εκτρώσεις»,συμπλήρωσε η Σούλη Σαμπάχ.
 
Όσο για το γιατί επέλεξε να μη δημιουργήσει οικογένεια; Η ίδια τόνισε: «Τα έριξα γιατί έπρεπε να δουλεύω. Και αν ήμουν έγκυος, δεν θα μπορούσα να δουλέψω για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι γονείς μου είχαν έρθει από την Αίγυπτο κι εγώ έπρεπε να τους συντηρώ. Δεν ήμουν μόνη μου. Δεν σκέφτηκα να υιοθετήσω γιατί έχω και δύο ανίψια... Όμως έχω μάθει πλέον να έχω για παρέα μου τη μοναξιά».
 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR