counter

"Έμαθα από τον Γιώργο Λιβάνη ότι τα έχει με τη Μαριαλένα όταν βλέπαμε Survivor"

"Έμαθα από τον Γιώργο Λιβάνη ότι τα έχει με τη Μαριαλένα όταν βλέπαμε Survivor"
"Έμαθα από τον Γιώργο Λιβάνη ότι τα έχει με τη Μαριαλένα όταν βλέπαμε Survivor"

Στην Άννα Ζηρδέλη και την κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε ο Ανδρέας Τσαμπούκος, ο οποίος είναι κοινός φίλος του Γιώργου Λιβάνη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Ο ίδιος αποκάλυψε πως η παίκτρια του Survivor και ο τραγουδιστής γνωρίζονταν χρόνια, πριν γίνουν ζευγάρι. Παράλληλα τόνισε πως δεν πιστεύει πως ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τα ξαναβρήκαν κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης.

«Θεωρώ πως η Μαριαλένα βρίσκεται σε σύγχυση μετά την είσοδο του Σάκη στο παιχνίδι. Ήταν σε μια ομάδα και ξαφνικά ήρθε ένας πρώην, με μία πρώην-νυν. Θα σοκαρίστηκε. Είναι ένα πολύ ηθικό παιδί. Από την άλλη, όσο περνάει ο καιρός, επειδή είναι ένα οικείο πρόσωπο ο Σάκης, δέθηκαν. Εγώ πιστεύω πως απλά βρίσκει μια παρηγοριά» είπε αρχικά ο Ανδρέας Τσαμπούκος.

Σχετικά με τον Γιώργο Λιβάνη, ο ίδιος τόνισε: «Οι κοντινοί άνθρωποι ξέραμε πως ήταν σε σχέση η Μαριαλένα με τον Γιώργο. Δεν νομίζω πως τα ξαναβρήκε η Μαριαλένα με τον Σάκη στο παιχνίδι. Δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. Ο Σάκης και ο Γιώργος γνωρίζονταν. Είναι πελάτης του Σάκη ο Γιώργος. Η Μαριαλένα τον Γιώργο Λιβάνη τον ξέρει χρόνια, ήταν φίλοι.

Ήμασταν με τον Γιώργο και βλέπαμε στο σπίτι μου το Survivor και του έλεγα για τη Μαριαλένα. Και γέλαγε. Και μου τα ξέρασε όλα. Δεν το ήξερα από πριν. Όταν μπήκε η Μαριαλένα στο Survivor το έμαθε. Ήταν πολύ φρέσκο».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR