counter

Ελπίδα Νικολάου: Οι σπουδές, η καταγωγή και ο ανατρεπτικός ρόλος στον "Σασμό"

Ελπίδα Νικολάου: Οι σπουδές, η καταγωγή και ο ανατρεπτικός ρόλος στον "Σασμό"
Ελπίδα Νικολάου: Οι σπουδές, η καταγωγή και ο ανατρεπτικός ρόλος στον "Σασμό"

Ανατροπές και εκπλήξεις κρύβει ο "Σασμός" στον Alpha και η Ελπίδα Νικολάου θα μπει στην σειρά για να ταράξει ακόμα περισσότερο τα νερά. Το βιογραφικό της, είναι αρκετά ενδιαφέρον και εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς άγνωστες πληροφορίες για το ποια είναι η ηθοποιός, όπως η ηλικία αλλά και οι παραστάσεις που έχει παίξει.

Ελπίδα Νικολάου: Το βιογραφικό, οι σειρές και οι παραστάσεις που συμμετείχε

Η Ελπίδα Νικολάου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία της Κύπρου και η ηλικία της είναι 29 ετών. Είναι Αριστούχος απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Εθνικού θεάτρου. Συνεργάστηκε με το Εθνικό Θέατρο στις παραγωγές  Λυσιστράτη (σκην. Ο. Παπασπηλιόπουλος), Η κυρία του Μαξίμ (σκην. Θ. Μοσχόπουλος) και στις Φοίνισσες  (σκην. Γ. Μόσχος). Από νεαρή ηλικία παρακολούθησε μαθήματα κλασικού μπαλέτου με τη μέθοδο της Royal Academy of Dance, ενώ η Ελπίδα Νικολάου στη συνέχεια παρακολούθησε σεμινάρια μιούζικαλ στο Pineapple Performing Arts School UK (Musical, Modern Dance, Moder Jazz, Contemporary, burlesque technique, Contact). 
Συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά "Κι όμως είμαι ακόμα εδώ" που προβάλλεται στην Ερτ1 σε σκηνοθεσία Σπύρου Ρασιδάκη (2021-2022), ενώ 
δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Η Κυρία του Μαξίμ (2020), Μήδεια (2022), Λυσιστράτη (2020), Ικέτιδες (2016).

Διαβάστε επίσης: Σασμός: Διαβάστε αναλυτικά τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, πριν αυτά παιχτούν στην τηλεόραση

Ελπίδα Νικολάου: Ο ρόλος στον Σασμό

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε την Ελπίδα Νικολάου να κάνει είσοδο, ως "Έλενα", στον "Σασμό" και ο ρόλος της κρύβει εκπλήξεις. Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα στριμώχνει το Λευτέρη που έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του. Η Θοδώρα συμπαραστέκεται στη Τζένη που βυθίζεται στη ντροπή.  Η Αργυρώ ψάχνει τρόπο να μιλήσει στον Αστέρη ενώ όλοι την πιέζουν να κάνει το σωστό. Ο Μαθιός κρύβεται ενώ ελπίζει πως ο Αντώνης θα τον αθωώσει. Αλλά ο Φαρμάκης δεν του το κάνει εύκολο. Η Στέλλα αποκαλύπτει στην Αιμιλία το μυστικό του Τόλη.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR