counter

Ελληνίδα τραγουδίστρια εξομολογείται: “Με πείραξε πολύ ο χωρισμός των γονιών μου κι ακόμα…”

Ελληνίδα τραγουδίστρια εξομολογείται: “Με πείραξε πολύ ο χωρισμός των γονιών μου κι ακόμα…”
Ελληνίδα τραγουδίστρια εξομολογείται: “Με πείραξε πολύ ο χωρισμός των γονιών μου κι ακόμα…”

Η Εύα Τσάχρα έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «The Voice» και αμέσως κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις. Λίγα χρόνια μετά, μάλιστα, ήρθε να παρουσιάσει για άλλη μια φορά το ταλέντο της, αλλά αυτή τη φορά μέσα από το «Your Face Sounds Familiar».

Η ίδια έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Μαρίνο Βυθούλκα και στο περιοδικό «People» και, μεταξύ άλλων, αναφέρεται στον γάμο της με τον μουσικό και κιθαρίστα Αλέξη Μπούντρο που έγινε ύστερα από έξι μήνες σχέσης: «Πολλοί ίσως να σκεφτούν πως όλα έγιναν νωρίς. Δεν είμαστε, όμως, είκοσι χρόνων. Από την άλλη, πάντα σκεφτόμουν πως θέλω κάποια στιγμή να κάνω τη δική μου οικογένεια, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο γάμος είχε γίνει αυτοσκοπός. Πάντα, όμως, φοβόμουν μη μείνω μόνη μου. Ίσως να οφείλεται στον χωρισμό των γονιών μου, όταν ήμουν 18 ετών. Γκρεμίστηκαν πολλά εκείνη την εποχή, διότι η οικογένειά μου ήταν πρότυπο για μένα. Με πείραξε πολύ ο χωρισμός τους κι ακόμα και σήμερα κάνω πολλή δουλειά με τον εαυτό μου πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Βέβαια, μεγαλώνοντας κατάλαβα πως έπρεπε να γίνει για το καλό όλων μας».

Στη συνέχεια, η Εύα Τσάχρα εξομολογείται ότι ο χωρισμός των γονιών της συνέπεσε με ένα πρόβλημα υγείας της μητέρας της: «Σχεδόν αμέσως μετά τον χωρισμό, η μητέρα μου εμφάνισε καρκίνο στον μαστό. Ευτυχώς, το αντιμετώπισε έγκαιρα και όλα πήγαν καλά».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR