counter

Ελληνίδα τραγουδίστρια δηλώνει: "Διαβάζω περιοδικά lifestyle μόνο όταν φτιάχνω τα νύχια μου"

Ελληνίδα τραγουδίστρια δηλώνει: "Διαβάζω περιοδικά lifestyle μόνο όταν φτιάχνω τα νύχια μου"
Ελληνίδα τραγουδίστρια δηλώνει: "Διαβάζω περιοδικά lifestyle μόνο όταν φτιάχνω τα νύχια μου"

Η Νατάσα Μποφίλου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Adore και εξέφρασε την άποψή της για το λαϊκό τραγούδι, την στιγμή που η ίδια εκπροσωπεί την έντεχνη σκηνή.

Θα συνεργαζόσασταν με κάποιον λαϊκό τραγουδιστή; Δεν ξέρω, δεν περνάει κάτι τέτοιο από το μυαλό μου γιατί δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια γέφυρα που να μας ενώνει. Εγώ θα συνεργαζόμουν με έναν άνθρωπο από οποιοδήποτε είδος μουσικής που θα θεωρούσα πως αυτό που κάνει, η προέλευση του και η πρόθεση του είναι καλλιτεχνική και συνάδει με τα δικά μου αισθητικά και καλλιτεχνικά κριτήρια. Αν υπάρχει μια γέφυρα ακόμα και αν είμαστε από τελείως διαφορετικούς κόσμους, επάνω στην όποια μπορούμε να επικοινωνήσουμε, θα συνεργαζόμουν άλλα αυτή η γέφυρα δεν διαμορφώνεται από το στιλ της μουσικής, διαμορφώνεται από το καλλιτεχνικό και αισθητικό αίτημα. Το όποιο είναι κάτι που είναι πολύ σαφές από την αρχή. Νομίζω ότι το πρόβλημα των νέων καλλιτεχνών είναι ότι θέλουν από τη μια μέρα στην άλλη να κάνουν καριέρα, να γίνουν γνωστοί. Και δεν ξέρω αν πιστεύουν σ' αυτό που λέμε καλλιτέχνης, πιστεύουν όμως στην αναγνωρισιμότητα. Αυτοί οι άνθρωποι θα μπορούσαν να γίνουν τηλεπαρουσιαστές, μοντέλα, ηθοποιοί. Είναι κυνήγι αναγνωρισιμότητας, όχι κυνήγι μουσικής.

Η Νατάσα Μποφίλιου όμως, μίλησε και για την προβολή της προσωπικής της ζωής μέσα από τα lifestyle περιοδικά, τα οποία διαβάζει όταν... πηγαίνει για να φτιάξει τα νύχια της!

Πως θα αντιδρούσες αν έβλεπες ένα πρωτοσέλιδο με σένα και τον σύντροφο σου; Μου φαίνεται τόσο ξένο και τόσο μακριά από μένα. Δεν έχω αγοράσει ποτέ μου τέτοιο περιοδικό. Πρώτη φορά διάβασα πέρυσι εκεί που μου έφτιαχναν τα νύχια μου. Είναι έξω από τη φιλοσοφία της ζωής μου, είναι έξω από το ενδιαφέρον μου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR