counter

Ελληνίδα παρουσιάστρια βάφτισε την κόρη των παιδικών της φίλων

Ελληνίδα παρουσιάστρια βάφτισε την κόρη των παιδικών της φίλων
Ελληνίδα παρουσιάστρια βάφτισε την κόρη των παιδικών της φίλων

Νονά έγινε σήμερα η παρουσιάστρια του ΜΑD και συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Έλα, χαμογέλα», Ελένη Βουλγαράκη.

Η νεαρή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βάφτισε σήμερα στην Καστοριά την κόρη δυο παιδικών της φίλων και χαρά της ήταν κάτι που δε μπορούσε να κρύψει.

Η Ελένη Βουλγαράκη μάλιστα, δημοσίευσε και μια σειρά φωτογραφιών μετά το τέλος του μυστηρίου τις οποίες συνόδευσε με ένα πολύ γλυκό μήνυμα και μια υπόσχεση προς τη βαφτιστήρα της, Μαρία.

«Το είπαμε όταν ήμασταν ακόμη παιδιά και να που το κάναμε πράξη τελικά! Η πραγματικότητα βέβαια, ξεπέρασε κατά πολύ την φαντασία μας και κάπως έτσι, ανάμεσα στις μάσκες και κορονοϊους βάφτισα το παιδάκι σας! Και ήταν όλα ονειρεμένα όπως μου υποσχέθηκε ο φίλος μου, ο Στέλιος Μανωλάς και η Μαρία μας ήταν αληθινή πριγκίπισσα μέσα στο φόρεμά της! A day to remember κυριολεκτικά και από όλες τις απόψεις! Θα Σ αγαπάω πολύ και για πάντα μικρούτσικη μας! Να είσαι υγιής τυχερή και ευτυχισμένη όλη σου την ζωή!!» έγραψε η Ελένη Βουλγαράκη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR