counter

Ελληνίδα παρουσιάστρια αποκαλύπτει: "Με είχε αποκαλέσει "τηλεπρεζάκι". Την ίδια στιγµή..."

Ελληνίδα παρουσιάστρια αποκαλύπτει: "Με είχε αποκαλέσει "τηλεπρεζάκι". Την ίδια στιγµή..."
Ελληνίδα παρουσιάστρια αποκαλύπτει: "Με είχε αποκαλέσει "τηλεπρεζάκι". Την ίδια στιγµή..."

Στην εφημερίδα Real έδωσε πρόσφατα μία αποκαλυπτική συνέντευξη η Μαίρη Συνατσάκη με αφορμή το μιούζικαλ που θα πρωταγωνιστήσει το φετινό χειμώνα.

Η ίδια μεταξύ άλλων μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε στην έως τώρα πορεία της, όπως τον χαρακτηρισμό «τηλεπρεζάκι» που της απέδωσε ένας τηλεκριτικός.

-Μετά το θεατρικό βάπτισμα του πυρός που πήρες στην παράσταση «Αχ», κάνεις πρόβες για το μιούζικαλ «Hair». Τι κράτησες από την εμπειρία της πρώτης σου παράστασης;

Αυτά που κράτησα ήταν η εκπληκτική αίσθηση της μαθητείας, το δέσιμο µε το κείμενο, η έκθεση και η ταυτόχρονη ελευθερία που σου δίνεται πάνω σε µία σκηνή, η εμπιστοσύνη του σκηνοθέτη και των ηθοποιών µε τους οποίους συνεργαστήκαμε και λίγη περισσότερη -επίγνωση για τον εαυτό µου.

-Ήταν πάντα στο μυαλό σου το θέατρο;

Γενικά στη ζωή µου; Ναι. Ξεκίνησα στο δημοτικό µε τη συμμετοχή σε µια παιδική ομάδα θεάτρου, µε την οποία είχαμε ανεβάσει μάλιστα επί τρία χρόνια παραστάσεις. Μπορεί να ήμουν αρκετά μικρή τότε, αλλά πρόλαβα να το αγαπήσω πολύ αυτό. Δεν πίστευα φυσικά ότι θα µου δινόταν ποτέ η ευκαιρία να το κάνω ξανά και πιο επαγγελματικά. Ίσως επειδή καταπιάστηκα µε την παρουσίαση και την τηλεόραση και αυτολογοκρινόμουν πολύ, ώστε να πειραματιστώ ξανά µε αυτό.

-Πώς αντέδρασες σε δημοσιεύματα που έκριναν βιτριολικά το πέρασμά σου στη σκηνή;

Δεν τα έχω διαβάσει. Και δεν έχουν κάτι να µου πουν. Δεν µου είναι πουθενά χρήσιμο το «βιτριόλι» βασισμένο σε υποθέσεις για το πώς θα διαχειριστώ αυτό το πέρασμα. Αντιθέτως, µια αρνητική κριτική, αφού όμως πρώτα έχει δει κάποιος την παράσταση, μπορεί να αποτελέσει σημαντική αφορμή για να βελτιωθώ.

-Αλήθεια, πώς διαχειρίζεσαι όλο αυτό το κομμάτι µε τα media και αυτής κατά καιρούς «επιθέσεις»; Φρικάρεις ή αυτής αντιμετωπίζεις πιο χαλαρά;

Δεν είμαι από αυτής ανθρώπους αυτής αυτής δουλειάς που αυτής έχουν επιτεθεί ιδιαίτερα. Δύο φορές στη ζωή µου που έχω αισθανθεί ότι κάποιος έχει υπάρξει προσβλητικός απέναντί µου, έχω σηκώσει το τηλέφωνο και έχω επικοινωνήσει προσωπικά. Και αυτής δύο περιπτώσεις κάπως µου τα «μάσησαν», ότι δηλαδή είχα παρεξηγήσει τα λεγόμενά αυτής. Τώρα, για πιο χαλαρά κραξιµατούλια, μπορώ να παραδεχτώ πως δεν τα χαίρομαι ιδιαίτερα, αλλά δεν θα µου χαλάσουν την ημέρα (ίσως ένα μισάωρο αυτής).

-Τι χειρότερο έχουν γράψει για εσένα;

Την εποχή του «Master Chef», που είχαμε μείνει όλοι απλήρωτοι, είχε γράψει ένας τηλεκριτικός ότι θα έκανα τα πάντα απλά και µόνο για να είμαι στην τηλεόραση, ακόμη και τζάμπα. Και είχε χρησιμοποιήσει και τον γλυκύτατο όρο «τηλεπρεζάκι». Την ίδια στιγμή, διεκδικούσα νομικά την αμοιβή µου. Δεν είχα πει τίποτα τότε. Ούτε είχα πάρει αυτό το τηλέφωνο που λέγαμε νωρίτερα, γιατί ήμουν μικρή και σημαντικά πιο άπειρη. Το έχω μετανιώσει που δεν είχα αντιδράσει καθόλου.

Η Μαίρη Συνατσάκη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR