counter

Eλληνίδα ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί και αποκαλύπτει: "Είναι θαύμα που έμεινα έγκυος"

Eλληνίδα ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί και αποκαλύπτει: "Είναι θαύμα που έμεινα έγκυος"
Eλληνίδα ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί και αποκαλύπτει: "Είναι θαύμα που έμεινα έγκυος"

Ανδρεανή Τσαφού

Η Ανδρεανή Τσάφου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και τη Νάνσυ Παραδεισανού και μίλησε για την εγκυμοσύνη της, το πρώτο παιδί που περιμένει αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να μείνει έγκυος.

"Γεννάω στα τέλη Νοεμβρίου και πρόσφατα έμαθα πως θα είναι αγόρι! Σκεφτόμαστε να του δώσουμε το όνομα του μπαμπά μου, Αποστόλης. Ομολογώ ότι δεν ξέρω πώς θα είμαι ως μαμά και νομίζω ότι ακόμη δεν με απασχολεί και τόσο. Ήμουν ο άνθρωπος που σκεπτόμουν μόνο τη δουλειά και αν ρωτήσεις τις φίλες μου, θα σου πουν ότι είμαι η τελευταία που περίμεναν να μείνει έγκυος. Με το σύντροφο μου θέλαμε να κάνουμε παιδί, αλλά δεν το επιδιώκαμε. Πρέπει να σου πω ότι είμαι από τις γυναίκες που δύσκολα θα συλλάμβαναν, γιατί είχα τρομερά άστατο κύκλο. Ζύγιζα πάντα πολύ λίγα κιλά και κάπνιζα αρκετά, οπότε οι συνθήκες που είχα δημιουργήσει δεν ήταν οι ιδανικές. Ο γιατρός μου μου έλεγε ότι έγινε θαύμα και έμεινα έγκυος υπό τέτοιες προϋποθέσεις. Τώρα έχω κόψει μαχαίρι το τσιγάρο, ενώ δεν μπορώ να πιω ούτε γουλιά καφέ", λέει η Ανδρεανή Τσάφου για την εγκυμοσύνη της.

"Για ενάμιση μήνα ένιωθα κούραση και λίγο πριν το Πάσχα πήγα στο γιατρό για να δούμε τι γίνεται και να μου δώσει βιταμίνες. Εκείνη τη στιγμή, μου μπήκε μια ιδέα στο μυαλό ότι ίσως να είμαι έγκυος. Το είπα στο γιατρό, μου έκανε επιτόπου εξέταση ούρων και το είδε. Δεν το πίστευα, νόμιζα ότι δεν άκουσα καλά! Περίμενα στο σπίτι να γυρίσει ο σύντροφος μου από τη δουλειά και του το είπα έτσι απλά".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR