counter

Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: "Η μαμά μου έχει άγχος ότι θα μείνω γεροντοκόρη γιατί..."

Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: "Η μαμά μου έχει άγχος ότι θα μείνω γεροντοκόρη γιατί..."
Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: "Η μαμά μου έχει άγχος ότι θα μείνω γεροντοκόρη γιατί..."

Η Μαρία Κωνσταντάκη παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν" και, μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε πως η μητέρα της φοβάται ότι θα μείνει γεροντοκόρη, καθώς μεγαλώνει και δεν σκέφτεται τον γάμο.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής της:

Με ποιον συζητάς τα προσωπικά σου, τον εμπιστεύεσαι και ανοίγει» την καρδιά σου;

Έχω 2-3 φίλες μου πολύ καλές, οι οποίες ξέρουν τα πάντα για τα προσωπικά μου. Από εκεί και πέρα υπάρχει ένας κύκλος 2-3 λιγότερο κολλητών φίλων που θα τους μιλήσω, μετά είναι η μαμά, ο μπαμπάς… Μόνο αν είναι κάτι σοβαρό

Με τη μαμά και τον μπαμπά σου δεν συζητάς τα προσωπικά σου;

Όχι να τα συζητήσω και με τη μαμά μου! Καταρχήν, η μαμά μου έχει τρομερό άγχος ότι θα μείνω γεροντοκόρη για το υπόλοιπο της ζωής μου, οπότε προσπαθώ να μην την αγχώνω κάθε φορά Ότι βρήκα αγόρι. Οπότε, τα έχω κόψει όλα και αν είναι κάτι ευχάριστο, θα το μάθει. Ευτυχώς, η μαμά μου έχει αρχίσει και ξεπερνάει την… ιστορία «παιδί»: Στην αρχή είχε θέμα για το γάμο και το παιδί. Μετά είδε ότι το θέμα γάμου απομακρύνεται, δεν είμαι για τέτοιο πράγμα, και άρχισε: «Κάνε ένα παιδάκι τουλάχιστον». Μόλις γεννήθηκε η ανιψιά μου, έβγαλε όλα τα απωθημένα της επάνω στο εγγόνι της και ηρεμήσαμε.

Έχεις προδοθεί;

Επαγγελματικά δεν έχω προδοθεί, έχω ξεκάθαρη άποψη για το ποιο είναι το προσωπικό και ποιο το επαγγελματικό. Δεν έχω στο μυαλό μου ότι πρέπει να δουλεύουμε πάντοτε με τους ίδιους ανθρώπους. Δεν θεωρώ ότι είναι προδοσία αν δεν συνεργαστώ την επόμενη χρονιά με τον ίδιο άνθρωπο. Σε προσωπικό επίπεδο έχω προδοθεί και, φυσικά, έχω προδώσει κιόλας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR