counter

Ελληνίδα celebrity tres chic στο χιονοδρομικό κέντρο Cortina στην Ιταλία

Ελληνίδα celebrity tres chic στο χιονοδρομικό κέντρο Cortina στην Ιταλία
Ελληνίδα celebrity tres chic στο χιονοδρομικό κέντρο Cortina στην Ιταλία

Απ’ ότι φαίνεται η εκρηκτική Όλγα Φαρμάκη λάτρεψε την Cortina της Ιταλίας που ακόμη και μετά την περίοδο των εορτών ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram νοσταλγώντας το ολιγοήμερο ταξίδι της.

Με Dior μπότες στην κοσμοπολίτικη Cortina της Ιταλίας

Κατά τη ρομαντική γιορτινή απόδραση τους η Όλγα Φαρμάκη και ο Γιώργος Γιγουρτάκης επισκέφτηκαν το γνωστό χιονοδρομικό κέντρο Cortina d' Ampezzo το οποίο αποτελεί πόλο έλξης για τους κοσμοπολίτες επισκέπτες της που απολαμβάνουν την ομορφιά του αλλά και το σκι και το snowboard.

Με άψογο στυλ στα χιόνια!

Η Όλγα Φαρμάκη που είναι λάτρης της μόδας και του στυλ επέλεξε και το κατάλληλο outfit για το χιονοδρομικό κέντρο και φυσικά δεν παρέλειψε να ποζάρει στον αγαπημένο της Γιώργο Γιγουρτάκη παίρνοντας μια ναζιάρικη πόζα. Με μπότες του οίκου Dior και πανωφόρι ζεστό και εντυπωσιακό η celebrity χουχούλιαζε μέσα σε αυτό ενώ πίσω της δέσποζε το κατάλευκο τοπίο.

Το ζευγάρι διανύοντας την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής του μοιράστηκε τις ημέρες των Χριστουγέννων κάνοντας απόδραση στην Ιταλία που όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες τους χάρισε αξέχαστες στιγμές με την γραφικότητά της και τις εντυπωσιακές τις τοποθεσίες, κάνοντας το ταξίδι εμπειρία ζωής.

Η Όλγα Φαρμάκη και ο αγαπημένος της μετρούν ενάμιση χρόνο σχέσης και δείχνουν πιο ερωτευμένοι παρά ποτέ. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR