counter

Έλληνες celebrities πουλάνε τα σπίτια τους λόγω οικονομικής κρίσης

Έλληνες celebrities πουλάνε τα σπίτια τους λόγω οικονομικής κρίσης
Έλληνες celebrities πουλάνε τα σπίτια τους λόγω οικονομικής κρίσης

Ασύμφορη έχει γίνει η κατοχή ακίνητης περιουσίας μετά την επιβολή των φόρων για τα ακίνητα. Πολλοί επώνυμοι του χώρου της showbiz και όχι μόνο, πλέον επιδιώκουν να προχωρήσουν στην πώληση των ακινήτων τους ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στην πληρωμή των  φόρων, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ΛΟΙΠΟΝ.

Ποιοι είναι οι επώνυμοι που πωλούν ή ήδη έχουν πουλήσει τα ακίνητά τους;

Ελένη Μενεγάκη:

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού ΛΟΙΠΟΝ, φήμες θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να ενδιαφέρεται να πουλήσει την εξοχική της βίλα στην Χαλκιδική. Η ίδια αρέσκεται να διαμένει συχνά στα Άχλα της Άνδρου και όπως και η ίδια έχει παραδεχθεί το σπίτι είναι εγκατελειμμένο και φοβάται μήπως με την κατολίσθηση του χώματος στην περιοχή, φτάσεθ στη θάλασσα. Πρόσφατα συνομίλησε στην εκπομπή της με γειτόνισσα τηλεθεάτρια που την ενημέρωσε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση το σπίτι. Η Ελένη είπε ότι έχει να πάει πάνω από 10 χρόνια στη Χαλκιδική. Ωστόσο δημόσια δεν ανέφερε τίποτα για πώληση του σπιτιού της.

Δέσποινα ΒανδήΝτέμης Νικολαίδης

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαίδης όπως είναι ήδη γνωστό πούλησαν την βίλα τους στο Κεφαλάρι και αποφάσισαν να κάνουν μια καινούρια αρχή στα νότια προάστια, μετακομίζοντας σε τριώροφη μεζονέτα στο Πανόραμα Βούλας.

Γωγώ Μαστροκώστα – Τραιανός Δέλλας:

Σύμφωνα με το περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ η Γωγώ Μαστροκώστα πριν από χρόνια είχε επενδύσει στην Αράχοβα αγοράζοντας τρία σαλέ, τα οποία όμως δεν της απέφεραν ποτέ τα χρήματα που περίμενε. Το ένα το έχει ήδη πουλήσει ενώ πληροφορίες την θέλουν να ενδιαφέρεται να πουλήσει και τα άλλα δύο. 

Έλενα Παπαρίζου:

Η Έλενα Παπαρίζου και ο πρώην σύντροφός της Τόνι Μαυρίδης αποφάσισαν να πουλήσουν την βίλα τους στην Γλυφάδα όχι γιατί αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα αλλά γιατί έληξε η σχέση τους. Λέγεται μάλιστα ότι αρχικά ζητούσαν περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ ενώ τώρα η τιμή έχει πέσει στα 700.000 ευρώ.

Άννα Βίσση

Σύμφωνα με το περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ φήμες θέλουν την Άννα Βίσση να ενδιαφέρεται να πουλήσει το εξοχικό της στην Κύπρο, του οποίου η τιμή ανέρχεται στα 250.000 ευρώ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού αποφάσισε να προβεί σε αυτή την κίνηση διότι έμενε εκεί μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες και προτιμά να επενδύσει αυτά τα χρήματα αγοράζοντας ένα σπίτι στην Αμερική, στο οποίο θα μπορεί να διαμένει όταν θα επισκέπτεται την κόρη της Σοφία και τον εγγονό της.

Χρήστος ΦερεντίνοςΣοφία Παυλίδου

Ο Χρήστος Φερεντίνος και η σύζυγός του Σοφία Παυλίδου πούλησαν την μεζονέτα τους στην Εκάλη και οι λόγοι σύμφωνα με το ΛΟΙΠΟΝ έχουν να κάνουν με τα μεγάλα έξοδα συντήρησης του ακινήτου. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού η τελική τιμή πώλησης έφτασε τα 500.000 ευρώ.

Καίτη ΓαρμπήΔιονύσης Σχοινάς

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς πούλησαν ήδη δύο σπίτια στο Κεφαλάρι, για επενδυτικούς λόγους. Ο οικονομικός τους σύμβουλος απάντησε και στις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να σχεδιάζει να πουλήσει το εξοχικό στην Επίδαυρο:"Το σπίτι στην Αρχαία Επίδαυρο αποτελεί επενδυτική πρόκληση για σοβαρούς επενδυτές και σύμφωνα με τις προτάσεις που θα μας κάνουν λειτουργούμε ανάλογα υπό την προυπόθεση ότι θα επενδύσουμε ξανά το ποσό της αξίας αγοράς του ακινήτου."

Λάκης Γαβαλάς

Ο Λάκης Γαβαλάς υπήρξε θύμα της οικονομικής κρίσης σε τέτοιο βαθμό που έχασε την περιουσία του και του υπεβλήθη ακόμα ποινή φυλάκισης. Το κτίριο στο οποίο στεγαζόταν η εταιρεία του έχει περάσει στα χέρια του κράτους.

Σοφία Αλιμπέρτη

Σύμφωνα με το περιοδικό, η Σοφία Αλιμπέρτη πούλησε το κατάλυμά της στο Λιβάδι στην Αράχοβα αλλά αγόρασε άμεσα ένα πιο μικρό. Από το 2009 έχει πουλήσει και το εξοχικό της στην Πάρο, το οποίο της είχε παραχωρήσει ο πρώην σύζυγός της Γιάννης Πάριος μετά τον χωρισμό τους.

Δημήτρης Πιατάς

Ο Δημήτρης Πιατάς έχει παραδεχτεί σε συνέντευξή του στον Αντώνη Σρόιτερ, ότι προχώρησε στην πώληση του νεοκλασικό του σπίτι 160 τ.μ. στο Λυκαβηττό "λόγω των αβάσταχτων φόρων που του είχαν υποβληθεί" όπως δήλωσε.

Χρήστος Ιακώβου

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο Χρήστος Ιακώβου ο οποίος έχασε όλη του την περιουσία. Έβαλε πωλητήριο στο σπίτι του και αν και η ενασχόλησή του με την ανέγερση κατοικιών πίστευε ότι θα του απέφερε κέρδη διαψεύστηκε. Στην συνέχεια άνοιξε το δικό του εστιατόριο το οποίο έβαλε γρήγορα λουκέτο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR