counter

Έλληνας τραγουδιστής συγκλονίζει: "Είναι δράμα να ζεις σε σκηνή"

Έλληνας τραγουδιστής συγκλονίζει: "Είναι δράμα να ζεις σε σκηνή"
Έλληνας τραγουδιστής συγκλονίζει: "Είναι δράμα να ζεις σε σκηνή"

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα “FREDDO” και τον Νίκο Νικόλιζα παραχώρησε ο Δημήτρης Γιώτης ο οποίος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στον σεισμό του 1999 στο Μενίδι. Συγκεκριμένα, ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής μιλά για τις σοκαριστικές στιγμές που εζησε όταν το σπίτι του γκρεμίστηκε από τον σεισμό.

“Το σπίτι έπεσε μπροστά στα μάτια μας σαν χάρτινος πύργος. Εκείνη την περίοδο μείναμε πάνω από δυο μήνες στις σκηνές” είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής που συγκινείται κάθε φορά που σκέφτεται ότι υπάρχουν άνθρωποι άστεγοι και ανήμποροι να βελτιώσουν τις συνθήκες της ζωής τους.

“Κλαίει η ψυχή μου που ακούω τέτοιες μέρες για τους άστεγους συμπολίτες μας και για τα προσφυγόπουλα στις σκηνές. Έχω ζήσει σε σκηνή με κρύο και μπορώ να αντιληφθώ τον πόνο τους”, ανέφερε χαρακτηριστικά στη συγκλονιστική του εξομολόγηση ενώ συμπλήρωσε:  “Ζούσα και ζω στο Μενίδι ακόμη και σήμερα. Την περίοδο του σεισμού του '99, όλη η οικογένεια ήμασταν στο πατρικό σπίτι της μητέρας μου. Για δευτερόλεπτα προλάβαμε και βγήκαμε έξω. Αν γινόταν οτιδήποτε και αργοπορούσαμε, σήμερα δεν θα υπήρχε η οικογένειά μου... Στην περιοχή μας είχαμε 140 νεκρούς”.

Ο Δημήτρης Γιώτης

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR