counter

Έλληνας τραγουδιστής συγκινεί: ​"Εγινα απότομα άντρας, όταν πέθανε ο πατέρας μου"

Έλληνας τραγουδιστής συγκινεί: ​"Εγινα απότομα άντρας, όταν πέθανε ο πατέρας μου"
Έλληνας τραγουδιστής συγκινεί: ​"Εγινα απότομα άντρας, όταν πέθανε ο πατέρας μου"

Ο Βασίλης Καρράς, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, μίλησε στο περιοδικό People και τον Γιώργο Πράτανο για τα παιδικά του χρόνια στις φτωχικές γειτονιές των δυτικών συνοικιών της Θεσσαλονίκης, αλλά και την πρώτη του εμφάνιση σε πίστα σε ηλικία 16 ετών.

Ο Βασίλης Καρράς στην πίστα

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής του:

Θυμάσαι την πρώτη βραδιά που ανέβηκες στην πίστα του νυχτερινού κέντρου Ο Πρόσφυγας, το 1969; Ήσουν 16 τότε.

Ξεχνιέται εκείνη η βραδιά; Τρέμουλο, δάκρυα και ιδρώτας. Αυτά θυμάμαι πολύ έντονα. Τότε ξεκινούσε το πρόγραμμα γύρω στις 20.00 και περίπου στις 03.00 τελειώναμε. Το πρωί δούλευα σε συνεργείο αυτοκινήτων.

Τι όνειρα είχε τότε ο 16χρονος Βασίλης;

Στην αρχή δεν περνούσε καν από το μυαλό μου πως θα κάνω καριέρα. Άλλωστε, πέρα από δεύτερη δουλειά, το έβλεπα περισσότερο σαν ψυχαγωγία, αφού τραγουδούσα Σαββατοκύριακα. Σιγά σιγά οι εξελίξεις και, κυρίως, η αγάπη του κόσμου άρχισε να με σπρώχνει πιο μπροστά, να θέλω κι άλλο κι άλλο. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη…

Οι γονείς σου πώς πήραν το γεγονός ότι ο 16χρονος γιος τους δούλευε νύχτα;

Τον πατέρα μου τον έχασα πολύ νωρίς. Όταν έφυγε από κοντά μας, ίσως να ήταν το έναυσμα για να δω το τραγούδι πιο επαγγελματικά από ό,τι το έβλεπα πριν. Η απώλεια αυτή με έκανε άντρα, αυτή η απότομη αλλαγή… Ήμουν 18 κι έπρεπε να πάρω εγώ τη θέση του, να γίνω ο προστάτης της οικογένειας και εκείνος που πάει τα χρήματα στο σπίτι. Έτσι, μέχρι το 1974 δούλευα παράλληλα στο συνεργείο αυτοκινήτων και τα βράδια σε νυχτερινά κέντρα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR