counter

Έλληνας πρωταγωνιστής δηλώνει: “Προσπαθώ να διαχειριστώ τη μοναξιά μου. Δεν…”

Έλληνας πρωταγωνιστής δηλώνει: “Προσπαθώ να διαχειριστώ τη μοναξιά μου. Δεν…”
Έλληνας πρωταγωνιστής δηλώνει: “Προσπαθώ να διαχειριστώ τη μοναξιά μου. Δεν…”

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου ανήκει στην κατηγορία των καλλιτεχνών που δεν επαναπαύονται σε οποιαδήποτε επιτυχία, αλλά ούτε και σε… εύκολες λύσεις. Επιπλέον, σε κάθε συνέντευξη του θα μιλήσει για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα, όπως κάνει σε αυτή που παραχώρησε στην Φανή Πλατσατούρα και στο περιοδικό «People».

Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε;
Είμαι σε μια φάση που προσπαθώ να διαχειριστώ τη μοναξιά μου. Δεν βγαίνω, δεν πίνω, δεν ξενυχτάω, δεν έχω σχέση. Έχω κλειστεί στο σπίτι, όχι λόγω κατάθλιψης, αλλά επειδή μπούχτισα από ένα πακέτο κοινωνικοποίησης που δεν με εξέφραζε ούτως ή άλλως. Κάποια στιγμή πέρσι, τελειώνω την παράσταση «Πέτρες στις τσέπες του» και βρίσκομαι μεταξύ Κηφισίας και Αλεξάνδρας. Σκεφτόμουν «Από εδώ δεν θέλω να πάω, από εκεί, όχι αποκλείεται». Συνειδητοποίησα, λοιπόν, ότι το μόνο μέρος που μπορώ να πάω είναι το σπίτι μου. Και εκεί ήρθε το ερώτημα «Τι κάνουν οι άνθρωποι στο σπίτι μετά τη δουλειά;»

Εσύ τι έκανες εκείνη την περίοδο κλεισμένος στο σπίτι; 
Κοίτα! Πέρασα ένα τρίμηνο ξεγυρισμένης φασίνας, ψυχαναγκαστικά. Καθάρισα μέχρι και τα πατάρια και, όταν δεν υπήρχε τίποτα άλλο να καθαρίσω πια, άρχισα να καθαρίζω τις αυλές και τα μπαλκόνια διάφορων φίλων. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR