counter

Έλληνας παρουσιαστής που η εκπομπή του σημειώνει μεγάλα νούμερα παρέα με τους Scorpions

Έλληνας παρουσιαστής που η εκπομπή του σημειώνει μεγάλα νούμερα παρέα με τους Scorpions
Έλληνας παρουσιαστής που η εκπομπή του σημειώνει μεγάλα νούμερα παρέα με τους Scorpions

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Είναι γνωστό ότι η παρέα του Ράδιο Αρβύλα στηρίζει τη rock μουσική σκηνή και επιλέγουν μόνοι τους τα μουσικά κομμάτια που ακούγονται στην εκπομπή τους. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι ένας ροκάς επίσης τρέχει και τα μουσικά θέματα των Ράδιο Αρβύλα καθώς καλωσορίζει τους καλλιτέχνες και κάνει την “πάσα” για τη τελευταία ενότητα της εκπομπής.

O Στάθης Παναγιωτόπουλος εργάζεται χρόνια στο ραδιόφωνο και έχει γνώσεις στη μουσική. Αγαπάει το rock για τον οποίο δεν είναι μόνο μουσική. Στις αμέτρητες εκφράσεις του, άγγιξε άλλες μορφές τέχνης, μεταμόρφωσε επαγγέλματα, γέννησε τεχνοτροπίες, έδωσε ρυθμό στην ιστορία, εμπνεύστηκε και δημιούργησε μια ολόκληρη κουλτούρα με ποικιλία και δυναμική.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος που είναι fan των Scorpions ανέτρεξε στο φωτογραφικό του άλμπουμ όταν ακόμη ήταν νεαρό αγόρι και “ξέθαψε” μια φωτογραφία – κληρονομιά. Στη φωτογραφία ο δημοσιογράφος – παρουσιαστής ποζάρει παρέα με τους Scorpions, ένα γκρουπ που αναμφισβήτητα έχει γράψει τη δική του ιστορία στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανήρτησε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο facebook γράφοντας πως είναι τραβηγμένη το 1989, στα πλαίσια τηλεοπτικής συνέντευξης. Ο παρουσιαστής που σήμερα συμμετέχει στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα που σημειώνει μεγάλα νούμερα, δε μοιάζει καθόλου με το “μαγκωμένο” αγόρι με τα μεγάλα γυαλιά μυωπίας που βρίσκεται παρέα με τους Scorpions.   

Για έναν δημοσιογράφο είναι αναμφισβήτητα ωραίο να ανακαλύπτει παλιές φωτογραφίες με star όπως το θρυλικό αυτό γκρουπ που θα αφήσει παρακαταθήκη μερικές από τις ωραιότερες μπαλάντες της rock. Πόσο μάλλον όταν είσαι Έλληνας δημοσιογράφος και έχεις να θυμάσαι τη στιγμή που κάθισες παρέα με τους Scorpions

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR