counter

Έλληνας παρουσιαστής δήλωσε πως έβγαινε με κοπέλα που χόρευε σε στριπτιτζάδικο

Έλληνας παρουσιαστής δήλωσε πως έβγαινε με κοπέλα που χόρευε σε στριπτιτζάδικο
Έλληνας παρουσιαστής δήλωσε πως έβγαινε με κοπέλα που χόρευε σε στριπτιτζάδικο

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και στο δημοσιογράφο Γιάννη Πουλοπουλο μίλησε ανοιχτά μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή. Ο ίδιος δηλώνει εγκεφαλικός τύπος και δε διστάζει να αποκαλύψει πως στο παρελθόν υπήρξε περίοδος στη ζωή του που επισκεπτόταν συχνά στριπτιτζάδικα. Μάλιστα υπήρξε και μια κοπέλα που χόρευε σε στριπτιτζάδικο με την οποία βγήκε ραντεβού.

Τι εννοείς;

Μία περίοδο της ζωής μου πήγαινα πολύ συχνά σε στριπτιζάδικα. Επειδή λοιπόν είμαι εγκεφαλικός τύπος, θεωρούσα ότι αν πιάσω προηγουμένως κουβέντα με την κοπέλα θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό στον χορό. Με αποτέλεσμα βέβαια οι φίλοι μου να με κοροϊδεύουν και να μου φωνάζουν από απέναντι: "Πες της για το μάστερ".

Ζήτησες ποτέ σε κάποια από τις κοπέλες που χόρευαν σε αυτούς τους χώρους να βγείτε ραντεβού;

Ναι αμέ! Όταν ήμουν φοιτητής στο τμήμα ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών, μου άρεσε πάρα πολύ μία κοπέλα που χόρευε σε στριπτιζάδικο και της ζήτησα να μου δώσει το τηλέφωνό της. Την πήρα και κανονίσαμε να βγούμε. Πήγαμε στην αρχή στην Καπνικαρέα και μετά για μπάνιο στο Καβούρι όπου συναντιούνται όλα τα παράνομα ζευγαράκια. Κατά σύμπτωση, πέτυχα κάτι γνωστούς μου από το σχολείο, που ήταν μικρότεροί μου δύο χρόνια και πήγαιναν πια στη Γ’ Λυκείου. Ξαφνικά εκείνη πέταξε το πάνω μέρος του μαγιό της, με αποτέλεσμα να θεοποιηθώ μπροστά στα μάτια των φίλων μου που μου έλεγαν: "Ρε συ Ουγγαρέζε, τι άτομο είσαι!". Βγήκαμε ακόμη μία φορά, αλλά μετά πήγε στη Γερμανία.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί:

Cover OK! 435

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR