counter

Έλληνας παρουσιαστής αποκαλύπτει: "Για να κάνω πρόταση γάμου ήπια μερικά ποτηράκια κρασί"

Έλληνας παρουσιαστής αποκαλύπτει: "Για να κάνω πρόταση γάμου ήπια μερικά ποτηράκια κρασί"
Έλληνας παρουσιαστής αποκαλύπτει: "Για να κάνω πρόταση γάμου ήπια μερικά ποτηράκια κρασί"

Στέλιος Χανταμπάκης

Συνέντευξη στο περιοδικό OK! παραχώρησε ο Στέλιος Χανταμπάκης. Ο Στέλιος Χανταμπάκης φωτογραφήθηκε με τη σύζυγο και το γιο του και μίλησε μεταξύ άλλων για τον τρόπο έκανε πρόταση γάμου.

Στέλιο, πώς έκανες πρόταση γάµου στην Όλγα;: «Ήταν έναν χρόνο περίπου µετά τη γνωριµία µας. Είχα πάρει το µονόπετρο και το είχα κρύψει κάτω από το µαξιλάρι. Αλλά για να πάρω θάρρος, έπρεπε να πιω µερικά ποτηράκια κρασί, κάτι που την ξένισε λίγο, γιατί δεν πίνω καθόλου αλκοόλ. Όταν το έβγαλα από εκεί που το είχα κρύψει, το πέρασα στο δάχτυλό της και τη ρώτησα: «Θέλεις να µε παντρευτείς;». Είχα συγκινηθεί πολύ».

Πόσο άλλαξε τη ζωή σας ο ερχοµός του γιου σας Μανώλη; "Μέχρι να κρατήσεις στα χέρια σου ένα παιδί, να το ταΐσεις, να το αλλάξεις, δεν έχεις συνειδητοποιήσει τι πάει να πει να γίνεσαι γονιός. Στη δική µας περίπτωση, επειδή η Όλγα επέστρεψε στη δουλειά δύο µήνες αφότου γέννησε, όλες οι ευθύνες έπεσαν σε µένα. Μπορεί να ακούγεται τροµακτικό για έναν άντρα να πρέπει να φροντίζει ένα µωρό, αλλά πραγµατικά είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή µου. Και θεωρώ ότι όποιος πατέρας συµµετέχει τόσο ενεργά στην ανατροφή του παιδιού του µόνο κερδισµένος θα βγει. Είναι απίστευτο το δέσιµο που έχω µε τον Μανώλη. Τον παίρνω παντού µαζί µου, στις βόλτες, στο στούντιο, στο γυµναστήριο. Είµαι ερωτευµένος µαζί του. Ο γιος µας είναι η καλύτερη παρέα µας».

Θέλετε δεύτερο παιδί; «Σίγουρα ναι, αλλά αργότερα. Θέλουµε να απολαύσουµε λίγο τον Μανώλη, είναι µόλις 2 χρόνων». 

COVER  OK 505

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR