counter

'Ελληνας ηθοποιός σοκάρει:"Η αδελφή μου έπεσε από το μπαλκόνι και ο αδελφός μου έκανε 13 ηλεκτροσόκ"

'Ελληνας ηθοποιός σοκάρει:"Η αδελφή μου έπεσε από το μπαλκόνι και ο αδελφός μου έκανε 13 ηλεκτροσόκ"
'Ελληνας ηθοποιός σοκάρει:"Η αδελφή μου έπεσε από το μπαλκόνι και ο αδελφός μου έκανε 13 ηλεκτροσόκ"

Kώστας Τσάκωνας

Συνέντευξη στο εβδομαδιαίο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ παραχώρησε ο Κώστας Τσάκωνας. Στην συνέντευξη μίλησε για τις άγνωστες συγκλονιστικές πτυχές της ζωής του: τον θάνατο που "ξεγέλασε" τέσσερις φορές, το σοβαρό τροχαίο στο οποίο έπεσε θύμα πριν από 9,5 χρόνια και τις αλλεπάλληλες απιστίες του στο γάμο του αλλά και για τον πόνο του για τα άρρωστα αδέρφια του. Συγκεκριμένα ο δημοφιλής Έλληνας ηθοποιός δεν δίστασε να εξομολογηθεί ότι η αδερφή του έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και στον αδερφό του έγιναν 13 ηλεκτροσόκ .

Η πρόωρη γέννηση του Κώστα Τσάκωνα:

"Γεννήθηκα 7 μηνών, ζύγιζα ελάχιστα και με πήγαν να με βαφτίσουν γιατί ήμουν να πεθάνω. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ξεγέλασα το θάνατο. Είμαι το πρώτο παιδί της οικογένειας, έχω άλλους δύο αδερφούς – ο ένας έχει νοητική υστέρηση- και μια αδερφή με επιληψία".

Το τροχαίο του Κώστα Τσάκωνα που του άλλαξε την ζωή

Αυτή ήταν η τρίτη φορά που είχα ατύχημα με το μηχανάκι. Την πρώτη έπεσα σε μια στροφή στην Ελευσίνα, την δεύτερη με έκλεισε ένα αυτοκίνητο στην Πανεπιστημίου και η μηχανή σύρθηκε στην άσφαλτο και λίγο έλειψε να βρεθώ κάτω από ένα λεωφορείο. Την Τρίτη φορά στη Βουλιαγμένης και Ηλία Ηλίου, που οδηγούσα το μηχανάκι μου, έπεσε και με πλάκωσε το δέντρο! Είπα: "Τέρμα, εδώ τελείωσα!". Ήταν θαύμα πώς σώθηκα, αλλά από τότε έχω πολλά προβλήματα με την υγεία μου.

Οι δύσκολες στιγμές του με τα αδέρφια του

Τι μου λες τώρα; Δύσκολες στιγμές; Άπειρες. Ήμουν μόλις 10 χρονών όταν είδα για πρώτη φορά την αδερφή μου, Ευαγγελία, σε ηλικία 7 χρονών, να έχει πέσει στο πεζοδρόμιο και να βγάζει αφρούς από το στόμα της και να της βάζουν ένα ξύλο για να μη δαγκώσει την γλώσσα της! Να έχω τον αδερφό μου, 16 χρονών, στο σπίτι και να είναι αμίλητος. Και λέω "κάτι έπαθε". Τον πήγαμε στο "Αιγινήτειο" και του έκαναν 13 ηλεκτροσόκ! Άλλο χαστούκι; Έρχομαι από την δουλειά μου μια μέρα και ρωτάω: " Πού είναι η αδερφή μου;". Μου λένε: "Έπεσε από το μπαλκόνι!". Δεν άντεξε την αρρώστιά της και θέλησε να αυτοκτονήσει! Ευτυχώς, σώθηκε. Μια μέρα ο Γιώργος, που έχει νοητική υστέρηση, πήγε να περάσει το δρόμο και πέρασε ένα αυτοκίνητο και του έκοψε το πόδι. Κι εγώ ήμουν στο θέατρο όταν το έμαθα κι έπρεπε να παίξω. Μετά έφυγα..σφαίρα με τη μηχανή μου για το νοσοκομείο. Είχαμε μεγάλες περιπέτειες. Δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από την μοίρα μας. Σκέφτομαι τι θα γίνουν τα αδέρφια μου αν "φύγω" πρώτος. Παρακαλάω τον Θεό να "φύγουν" πρώτα τα αδέρφια μου, γιατί ποιος θα τα φροντίσει;

Ο γιος του και οι απιστίες του στο γάμο του

Ο Βαγγέλης ήθελε να γίνει ηθοποιός. Ευτυχώς, όμως, όταν του είπα ότι θα πεινάσει, το κατάλαβε κι έγινε οπερατέρ-μοντέρ. Με την γυναίκα μου γνωριστήκαμε στο Ταχυδρομείο της Ομόνοιας όπου δούλευε. Κεραυνοβόλος έρωτας και είμαστε 42 χρόνια μαζί. Πέτυχα στον γάμο, γιατί η Στέλλα είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ευγενέστατη, ηθική, η οποία ανέχτηκε πολλά από μένα. Αν ήταν καμιά άλλη, μπορεί και να με σκότωνε.  Και αυτό γιατί της έκανα και εγώ τις κουτσουκέλες μου. Στο θέατρο ο πειρασμός παραμονεύει κάθε μέρα. Όταν ο πειρασμός είναι δίπλα σου, εσύ είσαι σαν το ποντίκι, πας και δαγκώνεις. Έχω την γοητεία της ασχήμιας, η οποία διαρκεί εφ’όρου ζωής. Της έκανα πολλά και ακόμα δεν έχω συγχωρέσει τον εαυτό μου. Αλλά η Στέλλα με αγαπάει πολύ και με ανέχτηκε. Στάθηκε κυρία!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR