counter

Έλληνας ηθοποιός παραδέχεται: "Ήμουν τέρας ασχήμιας..."

Έλληνας ηθοποιός παραδέχεται: "Ήμουν τέρας ασχήμιας..."
Έλληνας ηθοποιός παραδέχεται: "Ήμουν τέρας ασχήμιας..."

Στον Πάνο Ζόγκα και το Down Town έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Μοθωναίος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αλλαγή που προξένησε το Instagram στον εαυτό του λλά και για τα παιδικά του χρόνια.

«Ήμουν ένας πολύ καλός μαθητής. Πολύ πειθαρχημένος, καθόλου κοινωνικός όμως, κλειστός χαρακτήρας και από το νηπιαγωγεία ήμουν σε αυστηρό σύστημα εκπαίδευσης. Έκανα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ήμουν πολύ καλός με τις γλώσσες. Ως χαρακτήρας ήμουν ο ορισμός του φλώρου. Και για την εικόνα, είχα γυαλάκια, φορούσα σιδεράκια, όλα όσα είχε ένας φλώρος τα είχα εγώ στο δεκαπλάσιο. Ήμουν τέρας ασχήμιας, ήμουν σε τραγική κατάσταση. Ούτε πολύ αθλητικός ήμουν, ούτε πολύ δημοφιλής στα παιδιά, ούτε όμορφος, μεταμορφώθηκα κατά κάποιον τρόπο. Πήγα με αυτούς που ήταν οι μάγκες, οι χαλαροί, έγινα πρόεδρος του 15μελους και μέσα σε τρία χρόνια έκανα μεγάλη στροφή. Από φυτό, έγινα το πιο δημοφιλές παιδί. Το μόνο που παρέμεινε ήταν ότι ήμουν πάντα πολύ καλός μαθητής» δήλωσε και πρόσθεσε:

«Ήμουν σαν ποντίκι μέσα στη ρόδα και αποφάσισα να ανοίξω μια άλλη πόρτα. Δεν ξεκίνησα μια μέρα και είπα θα αλλάξω τη ζωή μου. Άλλαξα σιγά σιγά και σταδιακά την καθημερινότητά μου. Παίρνοντας απόσταση, απέχοντας από την επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά μου και βλέποντας το αδιέξοδο του παρελθόντος, ξεμπλόκαρα».

Ο ηθοποιός ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από θεατρικές παραστάσεις για το Instagram είπε: «ήταν ένας τρόπος να πω “αυτός είμαι, αυτό κάνω, με δέχεσαι ή με απορρίπτεις δεν έχει καμία σημασία. Και πάλι φίλοι”. Με απελευθέρωσε, με ηρέμησε και έτσι αποστασιοποιήθηκα»!


Ο Δημήτρης Μοθωναίος

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR