counter

Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: "Θα γδύνομαι πια, μόνο όταν υπάρχει λόγος"

Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: "Θα γδύνομαι πια, μόνο όταν υπάρχει λόγος"
Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: "Θα γδύνομαι πια, μόνο όταν υπάρχει λόγος"

Θεοχάρης Ιωαννίδης

Συνέντευξη στο εβδομαδιαίο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ παραχώρησε το μοντέλο και ηθοποιός Θεοχάρης Ιωαννίδης. Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό μίλησε στην δημοσιογράφο για όλα: για την δημοσιότητα που παραδέχτηκε ότι του δημιούργησε πίεση, γιατί αποφάσισε να μην πλασάρει τον εαυτό του μόνο ως σέξι αρσενικό, πώς ένιωσε όταν του πρότειναν να κάνουν έρωτα μαζί του επί χρήμασι, καθώς επίσης αποκάλυψε ότι εφεξής θα γδύνεται μόνο αν υπάρχει λόγος.

Η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων ρώτησε χαρακτηριστικά  τον Θεοχάρη Ιωαννίδη:

-Συνήθως λένε για τις γυναίκες ότι η ομορφιά είναι μεν εισιτήριο, ειδικά στον καλλιτεχνικό χώρο, πολλές φορές όμως συνοδεύεται και από αμφισβήτηση. Ισχυεί και για τους όμορφους άνδρες αυτό;

Ισχυεί, αν δεν έχεις να δώσεις τίποτα πέρα από την υποτιθέμενη ομορφιά.

-Εσύ ένιωσες ποτέ ότι πρέπει να αποδείξεις πως εκτός από εμφάνιση διαθέτεις και ταλέντο;

Μα αυτό νομίζω  συμβαίνει από μόνο του. Όχι, δεν αγχώθηκα ποτέ. Είμαι αυτός που είμαι, γιατί συμπεριφέρομαι και αντιδρώ χωρίς μάσκα.

-Έχεις παραδεχτεί ότι ήταν λάθος η σέξι εικόνα που είχε περάσει για σένα στα μέσα. Είναι κακό τελικά ένας νέος να είναι και σέξι; Πόσοι σταρ του Χόλιγουντ δεν έχουν βασιστεί σε αυτό;

Νομίζω ότι είπα ότι έχασα τα ηνία στο να πλασάρομαι μόνο έτσι, ναι . Το άλλαξα λοιπόν. Δεν θα ξανακούσω κανέναν και από εδώ και πέρα θα γδύνομαι μόνο αν υπάρχει λόγος. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR