counter

Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: “Μετά από δύσκολες σχέσεις που είχαν δημιουργηθεί, χρειάστηκε να…”

Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: “Μετά από δύσκολες σχέσεις που είχαν δημιουργηθεί,  χρειάστηκε να…”
Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: “Μετά από δύσκολες σχέσεις που είχαν δημιουργηθεί, χρειάστηκε να…”

Ο Νίκος Πουρσανίδης διανύει μία ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο, καθώς μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στις πρόβες των παραστάσεων «Ο καλός άνθρωπος του Σετσουάν» & «Μήδεια», που θα ανέβουν στο Θέατρο Θησείον, και στα γυρίσματα της κωμικής σειράς του ΣΚΑΪ «Θα γίνει της πολυκατοικίας». Ο ηθοποιός εξομολογείται στο «MΥtv» και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο τι αποζητά από την κάθε συνεργασία και αν βρέθηκε σε κάποια που να μην περνά καλά…

Για τη φετινή σεζόν έχεις στα σκαριά διάφορα πρότζεκτ. Με ποια κριτήρια είπες το «ναι» σε καθένα από αυτά;
Πρώτα από όλα είναι το κείμενο για την τηλεόραση και το έργο για το θέατρο. Από εκεί και πέρα οι συντελεστές. Και στις δύο περιπτώσεις ήταν, σχετικά, εύκολο για εμένα γιατί είναι με ανθρώπους, με τους οποίους έχω ξανά συνεργαστεί. Ειδικά στο θέατρο ήθελα πολύ να συνεχίσω να δουλεύω με τον Νικορέστη Χανιωτάκη, τον Γεράσιμο Σκαφίδα και με τα άλλα παιδιά.

Αυτή η επιθυμία δημιουργήθηκε επειδή είναι νέοι σε ηλικία και έχουν πιο φρέσκιες ιδέες;
Για μένα δεν παίζει ρόλο η ηλικία που έχει κάποιος και πόσο δημιουργικός μπορεί να είναι ή μπορώ να ταιριάξω. Σίγουρα είμαστε πολύ κοντά στην ηλικία, έχουμε κοινά βιώματα, αλλά το κυριότερο είναι ότι ο τρόπος που βλέπουν τον κόσμο είναι πολύ κοντινός, όπως και το χιούμορ μας. Είναι πολύ σημαντικό το πώς περνάμε κατά τη διάρκεια των προβών, αλλά και μέσα στην ίδια την παράσταση.

Υπήρξε συνεργασία που να μην περνούσες καλά στις πρόβες και να βγήκε στην παράσταση;
Έχει τύχει να μην είμαι ευχαριστημένος από το κλίμα που επικρατεί σε δουλειά – και όχι μόνο μία φορά-, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν αφήνω να φανεί κατά τη διάρκεια της παράστασης. Εκεί έρχεται ένας επαγγελματισμός που κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ σε αυτό που μου έχει ανατεθεί να κάνω και να συνεργαστώ άψογα με τους συνεργάτες μου. Στο θέατρο, αν δεν είναι καλή η ατμόσφαιρα, είναι αφόρητο.

Έφτασες στο σημείο να αποχωρήσεις;
Όχι, αλλά για να μπορέσω να ξανά ανέβω στη σκηνή, μετά από δύσκολες σχέσεις που είχαν δημιουργηθεί σε μια παράσταση, χρειάστηκε να αντεπιτεθώ. Διεκδίκησα πάρα πολύ ισχυρά τη θέση μου. Έτσι, μπόρεσα να βρω τη δύναμη για να βγω στη σκηνή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR