counter

Έλλη Τρίγγου: Όσα δεν ξέρετε για την Ασημίνα από τις Άγριες Μέλισσες

Έλλη Τρίγγου: Όσα δεν ξέρετε για την Ασημίνα από τις Άγριες Μέλισσες
Έλλη Τρίγγου: Όσα δεν ξέρετε για την Ασημίνα από τις Άγριες Μέλισσες

Η ημέρα της πρεμιέρας της νέας υπερπαραγωγής του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες" πλησιάζει και ήδη το ενδιαφέρον του κοινού είναι πολύ μεγάλο που αναζητά πληροφορίες για την υπόθεση, τους πρωταγωνιστές και ό,τι αφορά τη νέα σειρά εποχής που διαδραματίζεται στο Θεσσαλικό κάμπο το 1958.

Η ηθοποιός Έλλη Τρίγγου υποδύεται την Ασημίνα, μία από τις τρεις αδερφές που έχουν έναν από τους κεντρικούς ρόλους στις "Άγριες Μέλισσες".

Μάθετε όσα δεν ξέρετε για την Έλλη Τρίγγου από τις "Άγριες Μέλισσες":

  • Γεννήθηκε το 1989 στην Πάτρα
  • Είναι απόφοιτη της Δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου
  • Έγινε ευρέως γνωστή από την ταινία SUNTAN και για την ερμηνεία της απέσπασε το βραβείο β' γυναικείου ρόλου από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου
  • Συμμετείχε στον τρίτο κύκλο της βρετανικής σειράς «The Durrells»
  • Στο θέατρο την έχουμε δει στη μεγάλη επιτυχία του γιαννη Οικονομίδη '' Στέλλα Κοιμήσου '' που παίχτηκε για τρία χρόνια με συνεχόμενα sold out. Στο μονόλογο ''Ο Ευαγγελισμός της Κασσάνδρας'' που της χάρισε υποψηφιότητα για το βραβείο Μελίνα Μερκούρη. Στο '' Lolita reversed '' στην πειραματική σκηνή του Εθνικού. Στον '' Ερωτευμένο Σαίξπηρ'' και τώρα στο Ρινόκερο του Ιονέσκο. 

  • Αγαπάει την ιππασία
  • Της αρέσει πολύ το λιμάνι του Πειραιά, τα ΚΤΕΛ Κηφισού και το Αεροδρόμιο γιατί όπως έχει δηλώσει, από εκεί μπορεί να δραπετεύσει.
  • Ο πατέρας της Κώστας Τρίγγος είναι αρτοποιός, ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο, ενώ είχε διατελέσει και πρόεδρος του Καρναβαλικού οργανισμού

Άγριες Μέλισσες - Η Ιστορία

Η ΕΛΕΝΗ (Μαρία Κίτσου), η ΑΣΗΜΙΝΑ (Έλλη Τρίγγου) και η ΔΡΟΣΩ (Δανάη Μιχαλάκη), μετά τον θάνατο του πατέρα τους, προσπαθούν να επιβιώσουν στη σκληρή, πατριαρχική κοινωνία του Θεσσαλικού Κάμπου. Ο ΔΟΥΚΑΣ (Λεωνίδας Κακούρης), ο μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής θέλει να παντρέψει τον γιο του, ΣΕΡΓΙΟ (Ανδρέας Κωνσταντίνου), με την μεγαλύτερη από τις τρεις αδερφές, με σκοπό να περάσουν στα χέρια του τα κτήματα των κοριτσιών. Η Ελένη δέχεται την πρόταση, με βαριά καρδιά, ως μοναδική σωτηρία για τα χρέη τους.

Τη νύχτα του γάμου, οι τρεις αδερφές βάφουν τα χέρια τους με αίμα. Σκοτώνουν τον γαμπρό, στην προσπάθειά τους να τον εμποδίσουν να βιάσει τη μικρότερη αδελφή τους. Ορκίζονται να πάρουν το μυστικό στον τάφο τους. Η ανακάλυψη του πτώματος, όμως, θα συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και θα αλλάξει όλα τα δεδομένα.

Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω πρέπει να κάνουν τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. Θα το καταφέρουν; Η «παντοδύναμη» οικογένεια του θύματος ψάχνει τον πραγματικό ένοχο και ζητά εκδίκηση.

Ποια καλά κρυμμένα μυστικά, από το παρελθόν, θα ανασυρθούν και θα τα ανατρέψουν όλα;

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία σειράς: Λευτέρης Χαρίτος 

Σκηνοθέτες: Σπύρος Μιχαλόπουλος, Σταμάτης Πατρώνης

Σενάριο:  Μελίνα Τσαμπάνη

Διεύθυνση Φωτογραφίας:  Βαγγέλης Κατριτζιδάκης

Σκηνογράφος: Αντώνης Χαλκιάς

Ενδυματολόγος: Γιούλα Ζωϊοπούλου

Εκτέλεση Παραγωγής: JK Productions

Άγριες Μέλισσες - Οι Ηθοποιοί

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Διδασκάλου, Γιάννης Στάνκογλου, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Γάλλος, Παύλος Ορκόπουλος, Δανάη Μιχαλάκη, Θεοφανία Παπαθωμά, Γιώργος Σουξές, Αλίκη Αλεξανδράκη, Γιώργος Μακρής, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Αναστάσης Ροϊλός, Γιάννης Κουκουράκης, Χρήστος Πλαΐνης, Κωνσταντίνος Δανίκας, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Γιώργος Γεροντιδάκης, Μαρία Πετεβή, Θανάσης Κουρλαμπάς, Αμαλία Καβάλη, Κωστής Σαββιδάκης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Δανάη Λουκάκη, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Μαρία Αντουλινάκη, Ελένη Καρακάση, Γιώργος Ηλιόπουλος, Γρηγόρης Γιαννόπουλος.

Στο ρόλο της Ανέτ Ρουσσώ η Κάτια Δανδουλάκη

Guest Star ο Ανδρέας Κωνσταντίνου 

Άγριες Μέλισσες: Πρεμιέρα Κυριακή 29/9 στις 20:45

Δείτε το στον ΑΝΤ1 από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 22:45

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR