counter

Έλλη Παπαγγελή: Η εκρηκτική αρχαιολόγος της πολιτικής σκηνής

Έλλη Παπαγγελή: Η εκρηκτική αρχαιολόγος της πολιτικής σκηνής
Έλλη Παπαγγελή: Η εκρηκτική αρχαιολόγος της πολιτικής σκηνής

Έλλη Παπαγγελή

Συναντήσαμε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των φετινών εκλογών την Έλλη Παπαγγελή και σας τη συστήνουμε.

Η Έλλη Παπαγγελή είναι νέα, ωραία, γεμάτη όρεξη να προσφέρει στα κοινά και όπως λέει η ίδια είναι επίμονη, δυναμική και αισιόδοξη.

Στην παρακάτω συνέντευξη θα σας δοθεί η ευκαιρία να την γνωρίσετε καλύτερα και να ανακαλύψετε την προσωπικότητά της.

Πως πήρες την απόφαση να ασχοληθείς με τα κοινά?

Εύκολα, γιατί από μικρή πίστευα πως οφείλουμε να ασχολούμαστε με τα κοινά, να είμαστε συνδιαμορφωτές του περιβάλλοντος που ζούμε, να μην αφήνουμε τους άλλους να αποφασίζουνε για μας χωρίς εμάς.

Έλλη Παπαγγελή

Γιατί με τη Ν.Δ. κ το κ. Κουμουτσάκο?

Γιατί η Ν.Δ. είναι το μοναδικό κόμμα στην Ελλάδα που πάντα είχε καθαρά ευρωπαϊκό προσανατολισμό, προσφέρει σταθερότητα στην οικονομία, μας βγάζει υπεύθυνα και σιγά σιγά μέσα από τη κρίση με ασφάλεια κ το κυριότερο ΔΕΝ λαϊκίζει, κάτι που φοριέται πολύ στις μέρες μας.

Όσο για το κ. Κουμουτσάκο αρκούν 2 λεπτά μαζί του για να σε κερδίσει σε απίστευτο βαθμό. Ευγενής, μορφωμένος, ευρωπαίος πολίτικός με ξεκάθαρο όραμα κ γνώσεις για να γυρίσει σελίδα η αττική και επιτέλους να γίνει μία σωστή αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων αφού κάθε χρόνο χάνονται εκατομμύρια από την Ε.Ε. χωρίς λόγο..

Έναν Έλληνα και μία Ελληνίδα πολιτικό που θαυμάζετε?

Πολλούς, αλλά ο μεγαλύτερος όλων για εμένα, είναι ο Κωσταντίνος καραμανλής. Ο Εθνάρχης μας. Το ότι δεν είμαστε τρικοσμική χώρα το οφείλουμε σε αυτόν. Από γυναίκες την κ. Ελίζα Βοζεμπεργκ που τη θαύμαζα από μικρή, για τις γνώσεις τις, το λόγο της αλλά κ τη θηλυκότητά της.

Έλλη Παπαγγελή

Αν δεν εκλεγείς τι θα κάνεις την επόμενη μέρα? Θα απογοητευτείς?

Θα συνεχίσω κανονικά τη ζωή μου και τη δουλειά μου!! Όχι δεν είναι του χαρακτήρα μου να απογοητεύομαι εύκολα. Θα εστιάσω στα λάθη μου και την επόμενη φορά θα είναι λιγότερα ώστε να πετύχω το στόχο μου!

Αν εκλεγείς?

Δεσμεύομαι πως θα δώσω το καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω στο μέτρο που μπορώ για να έχουμε μια Αττική που μας αξίζει.

Είσαι μια πολύ γοητευτική γυναίκα, με ποιους τα πας καλύτερα? Τους άντρες ή τις γυναίκες?

Ααααα σας ευχαριστώ πολύ! Και με τα δύο φύλλα γιατί δεν είμαι καθόλου ανταγωνιστική με τις γυναίκες οπότε δεν δημιουργούνται προβλήματα, και φυσικά με τους άντρες γιατί από μικρή μου άρεσαν τα λεγόμενα <αντρικά>> σπορ όπως το ποδόσφαιρο η οικονομία και η πολιτική, άρα η συναναστροφή μαζί τους είναι ενδιαφέρουσα και πολύ εποικοδομητική !!

Έλλη Παπαγγελή

Τρία επίθετα που σας χαρακτηρίζουν?

Α) Επίμονη Β) Δυναμική Γ) Αισιόδοξη

Κάτι που δεν αποχωρίζεστε ποτέ?

Το αγαπημένο μου κολλαγόνο, το collagen pro active που μου κάνει τόσο καλό παντού, εσωτερικά και εξωτερικά και μου δίνει τόσο δύναμη ειδικά αυτό τον καιρό που οι αντοχές μου πρέπει να είναι απίστευτες!!

Ελαττώματα έχεις? Ποια είναι τα μεγαλύτερα?

Πολλά!! Τα μεγαλύτερα είναι η όχι τόσο καλή σχέση με το κινητό μου, είμαι γενικά <κλειστό>> άτομο, δεν είμαι καλή δημοσιοσχετίστρια και σχεδόν πάντα λέω αυτό που σκέφτομαι! Και αν δε το πω δυστυχώς το <γραφει>> το πρόσωπό μου!!

Είσαι με κάποιον αυτόν τον καιρό?

Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν απαντώ σε ερωτήσεις για τη προσωπική μου ζωή! Αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως είμαι πολύ καλά!!

https://www.facebook.com/papageliellie

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR