counter

Έλλη Κοκκίνου: Αυτό είναι το μεγαλύτερο μάθημα, που της έδωσε ο Αντώνης Βαρδής

Έλλη Κοκκίνου: Αυτό είναι το μεγαλύτερο μάθημα, που της έδωσε ο Αντώνης Βαρδής
Έλλη Κοκκίνου: Αυτό είναι το μεγαλύτερο μάθημα, που της έδωσε ο Αντώνης Βαρδής

Μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Έλλη Κοκκίνου στην εφημερίδα Ειδήσεις και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην απόφαση της να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα μετά από σπουδές που έκανε στην Αμερική αλλά και το μάθημα που της έδωσε ο Αντώνης Βαρδής και έτσι έμαθε την μουσική.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

-Στην δεκαετία του ’90 είχες φύγεις στο Los Angeles για να σπουδάσεις μουσική αλλά τελικά αποφάσισες να γυρίσεις Ελλάδα και να κυνηγήσεις εδώ το όνειρο σου. Γιατί;

Κατ’ αρχάς, στην Αμερική υπάρχουν εκατομμύρια καλύτερες φωνές από εμένα. Οπότε σε καμία περίπτωση δεν είχα το όνειρο ότι θα κάνω καριέρα στην Αμερική. Στο δεύτερο χρόνο των σπουδών μου πήρα υποτροφία ,επειδή είχα πολύ καλούς βαθμούς, και μου έκαναν πρόταση να μείνω για να διδάξω φωνητική, γεγονός που θα μου έδινε την πράσινη κάρτα για να μείνω στη χώρα. Το να γίνω όμως καθηγήτρια δεν ήταν κάτι που με ενδιέφερε ποτέ.

-Ήταν δύσκολη η προσγείωση από το Hollywood στα μπουζούκια και στα λουλούδια;

Δεν έγινε ακριβώς έτσι, γιατί με το που γύρισα Ελλάδα συνεργάστηκα με τον Γιώργο Θεοφάνους και την Ευρυδίκη σε μια σειρά παραστάσεων που δεν είχαν λαϊκά στοιχεία. Στη συνέχεια, η επόμενη μου δουλειά ήταν με τον Αντώνη Βαρδή, την Ευρυδίκη, τον Θάνο Καλλίρη και τον Διονύση Σχοινά. Δεν σου κρύβω ότι μέσω του Αντώνη Βαρδή αγάπησα την ελληνική λαϊκή μουσική, αφού με τη φωνή και τη χροιά του γνώρισα ένα είδος μουσικής που δεν ήταν μέχρι τότε στα δικά μου ακούσματα. Έκανα δεύτερη φωνή στον Αντώνη εκείνη την εποχή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR