counter

Έλλη Κοκκίνου - Γιώργος Μπόγρης: Όλη η αλήθεια για την κρίση στη σχέση τους

Έλλη Κοκκίνου - Γιώργος Μπόγρης: Όλη η αλήθεια για την κρίση στη σχέση τους
Έλλη Κοκκίνου - Γιώργος Μπόγρης: Όλη η αλήθεια για την κρίση στη σχέση τους

Κοκκίνου - Μπόγρης

Την πλαζ του Αστέρα Βουλιαγμένης επισκέφτηκε, για δύο συνεχόμενες ημέρες, η Έλλη Κοκκίνου, μαζί με το γιο της και τη μητέρα της. Μπορεί να μην ήταν έτοιμη για την πρώτη της βουτιά, αλλά δεν ήθελε να χαλάσει το χατίρι του γιού της, Αλέξανδρου. Η τραγουδίστρια και για τις δύο εμφανίσεις της, επέλεξε μαγιό με floral print.

Οι ιδιαίτερα κολακευτικές γραμμές των μαγιό, ανέδειξαν την καλλίγραμμη σιλουέτα της.
Η ίδια, έχοντας ξεπεράσει την λαρυγγίτιδα που την ταλαιπώρησε και την κράτησε για λίγες ημέρες μακριά από τις εμφανίσεις της, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ετοιμάζεται την Πέμπτη για την αυλαία των εμφανίσεων της σε γνωστό κέντρο του Κολωνακίου.

Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού «ΟΚ!», η Έλλη Κοκκίνου παραμένει ζευγάρι με τον Γιώργο Μπόγρη, παρά τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να έχουν χωρίσει.

Άτομα του στενού τους περιβάλλοντος δηλώνουν στο περιοδικό: «Είναι όλα μια χαρά μεταξύ τους. Έχουν τακτική επικοινωνία και το τελευταίο δίμηνο έχουν ανταλλάξει τα περισσότερα δημόσια σχόλια στα social media από κάθε άλλη φορά» ενώ προσθέτουν: «Άλλωστε, η Έλλη και ο Γιώργος έπειτα από τόσα χρόνια που είναι μαζί δεν θα χώριζαν ποτέ έτσι απλά από το τηλέφωνο».

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί!

Εξώφυλλο

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR