counter

Έλλη Κοκκίνου για Αγγελική Ηλιάδη: "Το βρίσκω φτηνό. Είναι απαράδεκτο να..."

Έλλη Κοκκίνου για Αγγελική Ηλιάδη: "Το βρίσκω φτηνό. Είναι απαράδεκτο να..."
Έλλη Κοκκίνου για Αγγελική Ηλιάδη: "Το βρίσκω φτηνό. Είναι απαράδεκτο να..."

Έλλη Κοκκίνου Αγγελική Ηλιάδη

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Έλλη Κοκκίνου. Η Έλλη Κοκκίνου στην εφ’όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων  για την «επίθεση» που δέχτηκε η Αγγελική Ηλιάδη λόγω της εγκυμοσύνης της και την στήριξή της ίδιας στο πρόσωπο της συναδέρφου της.

Επειδή όμως δεν είσαι ανοιχτό βιβλίο, κάποιοι σου καταλογίζουν πως είσαι σνόμπ. Γιατί έχει γραφτεί αυτό για σένα. Ο κόσμος που με συναντά στο δρόμο μόνο «σνομπ» δεν μπορεί να με χαρακτηρίσει. Βέβαια εξαρτάται και σε τι στιγμή θα με πετύχει αυτός που με πλησιάζει, γιατί όλοι έχουμε και τις «κλειστές» μας και αυτό πρέπει να είναι σεβαστό και όχι παρεξηγήσιμο.

Ο Γιάννης Μπέζος είχε δηλώσει πρόσφατα ότι δεν του αρέσει να τον πλησιάζουν στο δρόμο και να του ζητούν αυτόγραφα… Το ότι είμαστε επώνυμοι δεν σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να εισβάλλει στη ζωή μας την οποιαδήποτε στιγμή. Ακόμα και αυτός που θα μας πλησιάσει, δεν έχει όλες τις ώρες την ίδια διάθεση.

Αν μπεις σε ένα χώρο με επώνυμους και δημοσιογράφους θα τους χαιρετήσεις όλους στο πλαίσιο της επαγγελματικής αβρότητας; Μπορεί να μου κάνει ζημιά, αλλά το θεωρώ ψεύτικο και «δήθεν» να χαιρετήσω ή να φιλήσω άνθρωπο που δεν θέλω. Προτιμώ να είμαι ειλικρινής και αληθινή, παρά να τα έχω καλά με όλους.

Πρόσφατα υπερασπίστηκες με δηλώσεις σου την Αγγελική Ηλιάδη, παρόλο που δεν είστε καν φίλες. Γιατί; Δεν κάνουμε παρέα, είναι αλήθεια. Και όπως στο παρελθόν υπερασπίστηκε την Παόλα, έτσι θέλησα να κάνω και με εκείνη. Η Αγγελική βρίσκεται στην πιο γλυκιά φάση μιας γυναίκας περιμένοντας τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της. Έχει περάσει πάρα πολλά στη ζωή της, στην οικογένειά της, την έχουν πυροβολήσει, έχουν σκοτώσει το σύντροφο και τον πατέρα του παιδιού της. Έχει περάσει πάρα πολλά στη ζωή της, στην οικογένειά της, την έχουν πυροβολήσει, έχουν σκοτώσει το σύντροφο και πατέρα του παιδιού της μπροστά στα μάτια της, ο γιος της έχασε τον πατέρα του, κινδύνεψε να χάσει και τη μητέρα του. Θεωρώ άδικη την επίθεση που κάνουν στην Αγγελική, είναι απαράδεκτο να ειρωνεύονται μια έγκυο γυναίκα. Ποιον ενόχλησε και ποιον αφορά ότι περιμένει παιδί από ένα νέο άνθρωπο που γνωρίζει μόνο λίγους μήνες; Το βρίσκω πολύ φθηνό. Φέρνουν γρουσουζιά σε μια εγκυμοσύνη, στο θείο δώρο που δόθηκε στο ζευγάρι. Για ποιο λόγο την αντιμετωπίζουν κάποιοι σαν το εύκολο θύμα;

Το θέμα όμως πυροδότησε η μητέρα του Σάββα Γκέντσογλου με τις δηλώσεις της. Αλλά κάποιοι την πήραν τηλέφωνο, Η απόφαση της Αγγελικής να φέρει στον κόσμο ένα παιδί αφορά μόνο εκείνη και το σύντροφό της. Κανέναν άλλο. 

Έλλη Κοκκίνου

Πηγή: ΕΓΩ weekly!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR