counter

Έλλη Κοκκίνου: Αυτή είναι η δίαιτά της!

Έλλη Κοκκίνου: Αυτή είναι η δίαιτά της!
Έλλη Κοκκίνου: Αυτή είναι η δίαιτά της!

Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου έχει κάνει μια εντυπωσιακή αλλαγή στη ζωή της, χάνοντας συνολικά 22 κιλά, τα οποία την έχουν κάνει να αποκτήσει ένα αξιοζήλευτο, sexy look.

Το περιοδικό YOU παρουσίασε την ημερήσια δίαιτα της Έλλης Κοκκίνου που περιλαμβάνει τους εξής συνδυασμούς τροφών: 

Πρωινό: 2 αβγά και 1 ολόκληρο ασπράδι, 150 γρ. ντομάτα, 40 γρ. τυρί light ή 30γρ. Κουάκερ χωρίς γλουτένη, 200 γρ. γάλα με λιγότερη λακτόζη (ή σόγιας) και 15 γρ. σταφίδες.

Δεκατιανό: 1 τοστ γαλοπούλα και τυρί χαμηλών λιπαρών ή 20 γρ. ξηρούς καρπούς ανάλατους με γιαούρτι 2%. 

Μεσημεριανό: Μακαρόνια μόνο με λάδι και λίγη σάλτσα ντομάτας ή ψητό κρέας, κοτόπουλο ή ψάρι με πατάτες στον ατμό ή με σαλάτα.

Βραδινό: 150 γρ. μήλο και 200 γρ. γάλα με λιγότερη λακτόζη (ή σόγιας) ή 2 φρυγανιές με τυρί ή κράκερ ή γιαούρτι 2% με 2 κράκερ.

Απαγορεύονται διά ροπάλου!

Βγάζοντας τη γλουτένη από τη διατροφή της, η δίαιτά της Έλλης βασίζεται στην κατανάλωση αποκλειστικά και μόνο τροφίμων που δεν την περιέχουν. Διά ροπάλου, λοιπόν, απαγορεύονται το πληγούρι, το αλεύρθι, η φαρίνα, το σιμιγδάλι, το σιτάρι και ό,τι παρασκευάζεται από αυτά, ορισμένα τυριά κατεργασμένα κρέατα και αλλαντικά δεν αναφέρουν τη σύστασή τους. Επίσης το κανονικό ψωνί, τα μακαρόνια που περιέχουν γλουτένη αλλά και αλκοολούχα ποτά όπως η μπύρα, το ουίσκι και η βότκα. Επίσης το λευκό ξίδι, ορισμένα μπαχαρικά και καρυκεύματα κατεργασμένα, έτοιμες σάλτσες αλλά και τα γλυκά του εμπορίου. "Μπορεί να ακούγεται δύσκολο όλο αυτό, αλλά πλέον δεν το κάνω μόνο για την εμφάνισή μου αλλά και για λόγους υγείας" επισημαίνει με ειλικρίνεια η Έλλη. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR