counter

Ελίζαμπεθ Ελέτσι : Φοροδιαφυγή στον γάμο της με τον Νεκτάριο Λεμονίδη εντόπισε η ΑΑΔΕ! Τι απαντά το ζευγάρι;

Ελίζαμπεθ Ελέτσι : Φοροδιαφυγή στον γάμο της με τον Νεκτάριο Λεμονίδη εντόπισε η ΑΑΔΕ! Τι απαντά το ζευγάρι;
Ελίζαμπεθ Ελέτσι : Φοροδιαφυγή στον γάμο της με τον Νεκτάριο Λεμονίδη εντόπισε η ΑΑΔΕ! Τι απαντά το ζευγάρι;

Μεγάλη φοροδιαφυγή εντόπισε στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη η ΑΑΔΕ μέσα από πληροφορίες που βρήκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, το ζευγάρι τόνισε πως όλα έγιναν νόμιμα και κόπηκαν ανταποδοτικά παραστατικά στους περισσότερους από αυτούς που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους.

Δείτε επίσης - Ελίζαμπεθ Ελέτσι για Νεκτάριο Λεμονίδη: "Μου πήρε το δωράκι που ήθελα! Ήταν πολύ large στο Μπαλί"

H Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης μίλησαν στην εκπομπή «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο και εξήγησαν πως δεν είχαν καμία πληροφόρηση για τον συγκεκριμένο οικονομικό έλεγχο.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι & Νεκτάριος Λεμονίδης – Τι απάντησαν για την φοροδιαφυγή στον γάμο τους;

«Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που υπήρξαν κατά τη διάρκεια του γάμου και της τελετής και της δεξίωσης έχουν ανταποδοτική προβολή μέσα από τα social media μου και τις εκπομπές που προέβαλαν το γάμο. Δεν ξέρω ποιος και γιατί θέλει να μου αμαυρώσει την ωραιότερη ημέρα της ζωής μου. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση πληροφόρηση ή ενόχληση από καμία υπηρεσία σχετικά με οικονομικό έλεγχο για τον γάμο μας. Ο σύζυγός μου ενημερώθηκε από εσάς, δεν γνώριζε απολύτως τίποτα. Όλα έχουνε γίνει απολύτως νόμιμα με παραστατικά για ανταποδοτική διαφήμιση» δήλωσε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ενώ ο γιατρός σύζυγό της: «Δεν έχω καμία πληροφόρηση για κάποιο οικονομικό έλεγχο το μαθαίνω τώρα από εσάς. Δεν έχει έρθει κάποια ειδοποίηση από αρμόδια υπηρεσία».

Στο στόχαστρο μπήκε και ο τραγουδιστής που διασκέδασε τους καλεσμένους στη δεξίωση, Τριανταφυλλος ο οποίος παρενέβη στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου και τόνισε πως τραγούδησε αφιλοκερδώς στον γάμο του ζευγαριού αφού το είχε υποσχεθεί στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι όσο οι δυο τους συμμετείχαν στο Survivor.

«Λοιπόν εγώ πήγα σε ένα παιχνίδι που λέγεται Survivor, εκεί μέσα στη ζούγκλα ήμασταν πολύ κοντά με την Ελίζαμπεθ. Φιλαράκια. Μου έλεγε «θέλω να παντρευτώ, έχω μεγαλώσει, θέλω να κάνω παιδιά» και της απαντούσα: «αγάπη μου, επειδή το θες τόσο πολύ, όταν βγούμε και παντρευτείς, εγώ θα τραγουδήσω αφιλοκερδώς ότι και να κάνω όπου και να είμαι». Έτυχε να γίνει ο γάμος, να είμαι εδώ Αθήνα που τραγουδούσα στο μαγαζί που εμφανίζομαι,. οπότε πήγα την ίδια μέρα και τραγούδησα αφιλοκερδώς. Εννοείται πως ότι της είπα, το έκανα. Τραγούδησα μόνο για 25′ – 30′ γιατί έπρεπε να πάω στο μαγαζί γιατί θα… έτρωγα ξύλο αν δεν πήγαινα να τραγουδήσω Σάββατο βράδυ. Της το έκανα λοιπόν αυτό. Είναι δικαίωμα μου να τραγουδήσω στον γάμο του Ευαγγελάτου, στον γάμο του Θανάση, στον γάμο του Νίκου αφιλοκερδώς. Σε όλα τα live μου κόβω πάντα δελτίο παροχής, κάθε τρεις μήνες πληρώνω τον ΦΠΑ μου, αγαπάω την Ελλάδα, αγαπάω την εφορία γιατί είμαι κύριος όλα αυτά τα χρόνια», είπε ο Τριαντάφυλλος από την πλευρά του!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR