counter

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με νυφικό & τον σύντροφό της

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με νυφικό & τον σύντροφό της
Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με νυφικό & τον σύντροφό της

Μία pre wedding εμφάνιση έκαναν από κοινού η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης στην εκπομπή "Super Κατερίνα", ενώ η μέλλουσα νύφη εμφανίστηκε με νυφικό και ο σύντροφός της με γαμπριάτικο κοστούμι.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον γνωστό γιατρό μέσω social media μόλις πριν από δύο μήνες, ενώ ο γάμος θα τελεστεί αύριο, Σάββατο 9/12.

«Γνωριστήκαμε μέσω social media, ο Νεκτάριος ήταν θαυμαστής μου. Με παρακολουθούσε εδώ και 2-3 μήνες και ξαφνικά μου έστειλε ένα Σάββατο, μου έκανε κλήση στο μαγαζί και μου είπε: είστε η κυρία Ελίζαμπεθ Ελέτσι; Είμαι ο Νεκτάριος Λεμονίδης και θα ήθελα να έρθω για κούρεμα μαζί με έναν φίλο», είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης ανέφερε από τη πλευρά του:

Διαβάστε επίσης: Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Το bachelorette party λίγες ημέρες πριν τον γάμο της (Photos)

 

«Εμένα μου μίλησε ο κοινός μας φίλος, ο Νίκος Ψαριανός, για μία πανέμορφη γαζέλα που έχει γνωρίσει στο μαγαζί που δούλευε. Είχα όλη την περιέργεια, τη βρήκα στο Instagram, γίναμε φίλοι και την παρακολουθούσα. Ήμουν σαν κρυφός θαυμαστής της. Έλεγα πότε θα τη γνωρίσω», ανέφερε από την πλευρά του ο Νεκτάριος Λεμονίδης.

«Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου να παντρευτώ και ξαφνικά ένα Σάββατο απόγευμα λέω: θα την πάρω αμέσως τηλέφωνο. 5:30 την πήρα, 10:30 ήμασταν μαζί σε εστιατόριο στη Γλυφάδα και μιλούσαμε», περιγράφει ο ίδιος.

«Μου μιλούσε στον πληθυντικό καθ’ όλη τη διάρκεια του ραντεβού. Εμένα αυτό που με γοήτευσε είναι ότι είναι γιατρός, ότι με προσέγγισε με τον συγκεκριμένο τρόπο. Μου είχε στείλει μήνυμα πριν 3 μήνες και δεν το είχα δει καν», τόνισε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR