counter

Ελισάβετ Σπανού: Επέστρεψε στην πίστα μετά από καιρό και έκλεψε τις εντυπώσεις!

Ελισάβετ Σπανού: Επέστρεψε στην πίστα μετά από καιρό και έκλεψε τις εντυπώσεις!
Ελισάβετ Σπανού: Επέστρεψε στην πίστα μετά από καιρό και έκλεψε τις εντυπώσεις!

Εκρηκτικό διήμερο και αυτή την εβδομάδα στο ACRO Club, με τον ταλαντούχο Γιώργο Σαμπάνη  που καταφέρνει να συναρπάζει τον κόσμο με την αμείωτη ενέργεια του.

Αυτή την εβδομάδα μια εκπληξη περίμενε τους θαμώνες στο  ACRO, ο Γιώργος Σαμπάνης και η Μαλού καλοσώρισαν την sexy Ελισάβετ Σπανού ,που έκανε δυναμικό come backστο ACRO παίρνοντας τη σκυτάλη απο την DEMY που ξεκίνησε το μουσικό της ταξίδι για την φετινή  Eurovision.

Η επιχείρηση του Acro εύχεται στη DEMY καλή επιτυχία και υποδέχεται την Ελισάβετ στο πρόγραμμα που έγινε το στέκι live clubbing!

Με αμείωτο παλμό, πολύ κέφι, ωραία τραγούδια και ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένες επιτυχίες από την Pop, Rock σκηνή μέχρι το ελαφρολαϊκό και έντεχνο λαϊκό ξεσήκωσαν τους φίλους και θαυμαστές που το κατακλύζουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ο παλμός της διασκέδασης συνεχίζει να χτυπά στο ACRO Club, στον ωραιότερο χώρο της Αθήνας, που ανέτρεψε και καθιέρωσε τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης παρουσιάζοντας το πιο πρωτοποριακό και δυναμικό μουσικό θέαμα.

Το must live στέκι διασκέδασης στο Γκάζι είναι για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν στο ACRO Club κάθε Παρασκευή & Σάββατο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR