counter

Ελισάβετ Μουτάφη - Ορφέας Παπαδόπουλος: Αποκαλύπτουν τι θα συμβεί στα τελευταία επεισόδια της σειράς "Κλεμμένα Όνειρα"

Ελισάβετ Μουτάφη - Ορφέας Παπαδόπουλος: Αποκαλύπτουν τι θα συμβεί στα τελευταία επεισόδια της σειράς "Κλεμμένα Όνειρα"
Ελισάβετ Μουτάφη - Ορφέας Παπαδόπουλος: Αποκαλύπτουν τι θα συμβεί στα τελευταία επεισόδια της σειράς "Κλεμμένα Όνειρα"

Kλεμμένα Όνειρα

Η πάντα υπομονετική Αλεξάνδρα από τα Κλεμμένα Όνειρα και ο ατίθασος γιος της Άρης αποκάλυψαν στο My tv logo που κυκλοφορεί τις τελευταίες εξελίξεις της καθημερινής σειράς.

Ελισάβετ Μουτάφη

Ως Αλεξάνδρα, είσαι ευτυχισμένη μετά το διαζύγιο από τον Δημήτρη Μαλτέζο;

Δεν είναι ευχάριστο να χωρίζεις με έναν άνθρωπο ύστερα από τόσα χρόνια. Και ειδικά όταν αποδεικνύεται ότι τα πράγματα ήταν κούφια. Όμως από την άλλη, επειδή δεν υπήρχε άλλο περιθώριο, δηλώνω ευχαριστημένη.

Η επόμενη μέρα μετά το διαζύγιο, πώς είναι;

Για την Αλεξάνδρα είναι πολύ δύσκολα, γιατί φεύγουν και τα παιδιά από το σπίτι και μένει μόνη της. Νομίζω όμως ότι ψάχνει να βρει τον εαυτό της μέσα από όλη αυτή την κατάσταση, γι’ αυτό και μένει μόνη. Όμως αυτό είναι και μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να δει ποια είναι. Φυσικά η οικογένεια Μαλτέζου προς το παρόν διαλύεται. Και δεν το λέω το «προς το παρόν» επειδή κάτι γνωρίζω. Απλώς όλα σε αυτή τη σειρά είναι «προς το παρόν».

Τι να περιμένουμε στο φινάλε της σειράς για τη φετινή σεζόν;

Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει κάποια στιγμή η αποκάλυψη και ότι στο φινάλε της σεζόν θα υπάρξουν πολλές και μεγάλες ανατροπές.

Ορφέας Παπαδόπουλος

Στη σειρά ο Άρης, τον οποίο υποδύεσαι, παραχωρεί τις μετοχές του στον πατέρα του για να δώσει τελικά το διαζύγιο.

Ήταν μια γενναία αλλά και απαραίτητη πράξη. Ακόμα και αν υπήρχε μια πιθανότητα να συγχωρέσει τον πατέρα του, νομίζω ότι πλέον δεν υπήρχε άλλο περιθώριο. Και φυσικά όλα αυτά τα κάνει ο Άρης για τη μητέρα του. Αυτή η ενέργειά του αποδεικνύει επίσης ότι ο Άρης δεν είναι μονοδιάστατος χαρακτήρας, αλλά έχει πιο ευαίσθητες και ανθρώπινες πλευρές.

Άργησε όμως να δείξει αυτές τις πλευρές του.

Και σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν έχουμε δει τον καλό του εαυτό, αλλά νομίζω ότι αυτό που κάνει τώρα αποτελεί ένα κομβικό σημείο στη ζωή του, αφού θυσιάζει το «εγώ» του.

Τι θα συμβεί στην οικογένεια Μαλτέζου μετά το διαζύγιο;

Η πλήρης διάλυση της οικογένειας Μαλτέζου είχε συντελεστεί πριν από το διαζύγιο. Ήταν απλώς τέσσερις ζωντανοί οργανισμοί μέσα σε ένα σπίτι που δεν είχαν καμία επαφή. Η επόμενη μέρα θα είναι περίεργη, κυρίως για τη ζωή της μητέρας του. Ο Άρης συμπάσχει μαζί της, γιατί νιώθει ότι είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να εμπιστευτεί. Όμως το διαζύγιο δεν φέρνει την ηρεμία στους ήρωες. Υπάρχουν μικρότητες και εγωιστικές καταστάσεις που θα συνεχίσουν να δυσκολεύουν τους ήρωες.

Διαβάστε περισσότερα στο My tv logo που κυκλοφορεί.

Μy tv 1505 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR