counter

Ελισάβετ - MasterChef: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της - "Έχω περάσει πολύ άσχημα από την Ελπίδα"

Ελισάβετ - MasterChef: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της - "Έχω περάσει πολύ άσχημα από την Ελπίδα"
Ελισάβετ - MasterChef: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της - "Έχω περάσει πολύ άσχημα από την Ελπίδα"

Στην τελική του ευθεία έχει μπει πλέον το MasterChef και αυτή τη στιγμή στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής υπάρχουν 10 παίκτες. Η Ελισάβετ Κοντοκώστα που είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το MasterChef, βρέθηκε την Τρίτη καλεσμένη στο πλατό του Breakfast@Star και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πολυτάραχη σχέση που είχε με την συμπαίκτρια της, Ελπίδα Μορφούλη.

Τι αποκάλυψε η Ελισάβετ για την Ελπίδα

«Όλοι οι τηλεθεατές βλέπουν ένα κομμάτι. Δεν βλέπουν το άλλο κομμάτι που είναι και το πιο σημαντικό. Ας πούμε, η Ελπίδα είναι ένας άνθρωπος από την οποία εγώ έχω περάσει αρκετά άσχημα. Το ίδιο λέει σίγουρα και εκείνη, μόνο που η Ελπίδα ξεχνάει πολλές φορές ότι στην επίθεση που μου έκανε στην αρχή χωρίς λόγο ήταν και άλλοι άνθρωποι μπροστά και άλλοι συμπαίκτες μου.

Διαβάστε επίσης: Eλισάβετ Kοντοκώστα - Μasterchef: Το βιογραφικό, η ηλικία και οι σπουδές στη Σορβόννη

Εγώ είμαι όμως ο άνθρωπος που θα με έβριζε για κάτι, θα της έλεγα “δεν σου επιτρέπω να μου μιλάς έτσι”, και θα έφευγα. Μετά θα με έβρισκε όμως στο δωμάτιο μου ή στην κουζίνα, θα με έπαιρνε αγκαλιά, θα μου έλεγε συγγνώμη και θα μου έλεγε “σου επιτρέπω να με βρίσεις και συ”.

Αυτό γινόταν κατ’ εξακολούθηση. Με τη Βασιλική δε θύμωσα ποτέ, στενοχωρήθηκα. Δε θύμωσα που με ψήφισε. Με στενοχώρησε που άθελά της με μείωσε σαν προσωπικότητα. Όταν βγήκα δεν αισθάνθηκα την ανάγκη να επικοινωνήσω με τη Βασιλική. Με την Ελπίδα θύμωνα. Μια μέρα πριν την αποχώρηση, η Ελπίδα είχε πέσει και στα γόνατα για να μου ζητήσει συγγνώμη. Ήταν μπροστά και η Πόπη σε αυτό. Όταν έφυγα μου έβαλε στην τσάντα μου ένα γράμμα και μου ζήτησε συγγνώμη» ανέφερε η Ελισάβετ.

Δείτε τις δηλώσεις της στο ακόλουθο βίντεο:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR