counter

Ελισάβετ Κυρίτση: Παντρεύτηκε η δημοσιογράφος του Star αλλά… έλειπε από τον γάμο

Ελισάβετ Κυρίτση: Παντρεύτηκε η δημοσιογράφος του Star αλλά… έλειπε από τον γάμο
Ελισάβετ Κυρίτση: Παντρεύτηκε η δημοσιογράφος του Star αλλά… έλειπε από τον γάμο

Η δημοσιογράφος του Star Ελισάβετ Κυρίτση πήρε την απόφαση να γίνει ερωτική μετανάστρια στη Δημοκρατία της Κορέας και συγκεκριμένα στην πόλη Τσουνγκτζού.

Η ίδια πριν από μερικό διάστημα παντρεύτηκε με έναν ιδιαίτερο τρόπο τον Κορεάτη σύντροφό της.

Ο γάμος της Ελισάβετ Κυρίτση έγινε στις 17 Δεκεμβρίου.

«Ο γάμος μας έγινε εντελώς παράδοξα. Κατ’ αρχάς, δεν ήμουν στην πόλη, έγινε ενώ η νύφη ήταν απούσα… Δεν έγινε κάποια τελετή, απλώς καταθέσαμε  τα χαρτιά μας στο δημαρχείο. Όταν τα παρέλαβε ο Μιον Τσολ, τα κατέθεσε και σε τρεις εργάσιμες ημέρες καταχωρήθηκα στο σύστημα ως η σύζυγός του. Μου έστειλε φωτογραφία και αυτό ήταν. Όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι ο γάμος που ονειρεύεται κάποιος ή κάποια, αλλά η αλήθεια είναι πως είχε πολλή πλάκα. Όσο για την τελετή που σκεφτόμαστε να κάνουμε ως πάρτι περισσότερο, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα γίνει μάλλον την άνοιξη στην Κορέα και ελπίζω να μπορούν να ταξιδέψουν οι δικοί μου. Επίσης, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να φορέσω χάνμποκ, το παραδοσιακό φόρεμα της χώρας. Μπορεί να βάλω και κάποια ελληνική πινελιά», περιγράφει στην “Real Life” και την Πολυξένη Καραμίχα, η Ελισάβετ Κυρίτση

Η ιστορία της γνωριμίας της Ελισάβετ Κυρίτση με τον Κορεάτη σύζυγό της

Η Ελισάβετ Κυρίτση και ο Μιον Τσολ γνωρίστηκαν μέσω μίας εφαρμογής που συνδυάζει τις γνωριμίες και την εκμάθηση γλωσσών. Μιλούσαν μόνο μέσω βιντεοκλήσεων για περισσότερο από έναν χρόνο. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά τον περασμένο Οκτώβριο και συνειδητοποίησαν αμέσως ότι υπήρχε χημεία μεταξύ τους.

Η Ελισάβετ Κυρίτση έχει βρει όλα όσα έψαχνε σε έναν άνδρα. «Είχε και έχει έναν παλιομοδίτικο ρομαντισμό, κάποιες φορές φτάνει στα όρια της συστολής. Υπάρχουν στιγμές που απορώ για το αν έχει βγει από κάποιο k-drama ειλικρινά! Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, γιατί είμαι πια ήρεμη και έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο με τον οποίο εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος».

Όταν αποφάσισαν να ζήσουν μαζί, η Ελλάδα δεν ήταν στις επιλογές τους. «Δεν ήταν καθόλου εύκολη απόφαση, αλλά ήταν μονόδρομος, καθώς ήθελα τη ψυχική μου υγεία. Ήρθε σε μία περίοδο που ήθελα να τα αλλάξω όλα, οπότε ήταν και κάπως πεπρωμένο. Άρπαξα την ευκαιρία και πραγματικά μόνο σε καλό μου βγήκε» παραδέχεται η δημοσιογράφος του Star.

Η καθημερινότητα του ζευγαριού περιλαμβάνει ωραία εστιατόρια, σινεμά και κοντινές εξορμήσεις.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR