counter

Ελίνα Παπίλα - Γιώργος Καρτελιάς: Το τηλεοπτικό τους μέλλον και η απάντηση στις φήμες πως τσακώθηκαν

Ελίνα Παπίλα - Γιώργος Καρτελιάς: Το τηλεοπτικό τους μέλλον και η απάντηση στις φήμες πως τσακώθηκαν
Ελίνα Παπίλα - Γιώργος Καρτελιάς: Το τηλεοπτικό τους μέλλον και η απάντηση στις φήμες πως τσακώθηκαν

Πολλές είναι οι φήμες σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον του πρωινού του Star και το αν η Ελίνα Παπίλα με τον Γιώργο Καρτελιά θα συνεχίσουν είτε μαζί είτε χώρια. Οι δυο παρουσιαστές μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και διέψευσαν αυτά που λέγονται για κρίση στη φιλία τους, ενώ δεν έδωσαν σαφή απάντηση για το μέλλον του Breakfast@star.

Τι είπε η Ελίνα Παπίλα

«Δεν ξέρω ακόμα κάτι για του χρόνου, δεν έχω μιλήσει με το κανάλι. Η σεζόν ήταν πολύ ωραία. Δεν νομίζω να μην είναι ο Γιώργος στη συμπαρουσίαση, η αλήθεια είναι πως το κανάλι ξέρει καλύτερα και ό,τι έχει σκεφτεί, ό,τι έχει αποφασίσει, ό,τι έχει μελετήσει, δεν το γνωρίζω καν. Εγώ ξέρω ότι το παλεύουμε πάρα πολύ. Το ζω, γιατί δεν ξέρω για πόσο θα το ζω, οπότε το χαίρομαι πολύ. Δοκιμαστικά δεν ξέρω καν αν έχουν γίνει. Ειλικρινά σας λέω πως δεν γνωρίζω τίποτα, δεν έχω μιλήσει καν με το κανάλι. Αν μας ζητήσουν συνάντηση, που φαντάζομαι ότι θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες, εκεί θα τα συζητήσουμε όλα και μακάρι να είμαστε και του χρόνου. Οι σχέσεις μας με τον Γιώργο είναι άψογες. Δεν έχει γίνει τίποτα. Σαφώς υπάρχει ένα άγχος και μια αγωνία για το τι θα γίνει. Ο καθένας θα το είχε όπως το έχω και εγώ. Δεν έχει περισσότερο όμως άγχος ο Γιώργος από μένα» είπε η Ελίνα Παπίλα.

Τι είπε ο Γιώργος Καρτελιάς

Από την άλλη, ο Γιώργος Καρτελιάς ανέφερε: «Άγνωστο ακόμα για του χρόνου! Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με το κανάλι. Ό,τι ξέρετε, ξέρω. Δεν έχω ιδέα οπότε… ό,τι διαβάζω! Δεν έχουμε μιλήσει με το κανάλι για να έχω εικόνα. Με την Ελίνα είμαστε μια χαρά, δεν έχουμε τσακωθεί και δεν έχει γίνει τίποτα. Δεν έχει αλλάξει κάτι και δεν ξέρω γιατί το έβγαλαν αυτό. Όταν είσαι χρόνια φίλος με κάποιον, ότι κι αν συμβεί, το λύνεις μπαμ μπαμ. Δεν έχω κάποια πικρία για όσα ακούγονται γιατί ότι είναι καλύτερο για την εκπομπή θα γίνει και το κανάλι το ξέρει καλύτερα απ’ όλους μας τι πρέπει να κάνει. Αν κάποιος κάνει δοκιμαστικό για να πάρει τη δική μου θέση, ας την πάρει. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Με ενδιαφέρει η εκπομπή να πηγαίνει καλά. Το αν συμμετέχω σε αυτήν ενεργά ή συμμετέχω από πίσω, είναι ένα άλλο κομμάτι που δεν με πειράζει. Αρκεί να πηγαίνει καλά η εκπομπή. Η εμπειρία ήταν πολύ ωραία. Στην αρχή ζορίστηκα».

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR