counter

Ελίνα Παπίλα – Γιώργος Καρτελιάς: Η αποκάλυψη για τον τσακωμό που τους κράτησε χώρια για δύο χρόνια

Ελίνα Παπίλα – Γιώργος Καρτελιάς: Η αποκάλυψη για τον τσακωμό που τους κράτησε χώρια για δύο χρόνια
Ελίνα Παπίλα – Γιώργος Καρτελιάς: Η αποκάλυψη για τον τσακωμό που τους κράτησε χώρια για δύο χρόνια

Η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς, που παρουσιάζουν την εκπομπή “Breakfast@Star”, βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή “Dot” και μίλησαν για όλους και για όλα στην Νάντια Μπουλέ και τον Μίνωα Θεοχάρη.

Οι δύο τους, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στα νούμερα τηλεθέασης, στα παιδιά της και στον τσακωμό που τους κράτησε δυο χρόνια χωριστά.

«Εμείς κάναμε πρωινό στο ραδιόφωνο. Μια μέρα χτύπησε το τηλέφωνο στον σταθμό και μας ζήτησαν. Μίλησε ο Γιώργος γιατί εγώ έλειπα και μετά μου είπε ότι θέλουν να κάνουμε ραντεβού. Εγώ είπα ότι δεν πάω. Μόλις είχα γεννήσει, δεν ήθελα. Μετά από δύο μέρες μας ξαναπήραν. Όταν πήγαμε, έγινε ξεκάθαρη η πρόταση. Στο γυρισμό πήραμε τον αδερφό του Γιώργου κι εγώ τον άντρα μου», είπε η Ελίνα Παπίλα, με τον Γιώργο Καρτελιά να συμπληρώνει: «Δεν μας πίστευε κανένας όταν τους το είπαμε».

«Έπαθα μεγάλο πανικό περίπου 20 μέρες πριν από την πρεμιέρα. Δεν ήθελα να το συζητάω καν ότι έχουμε εκπομπή. Στην πρεμιέρα ήμουν πιο χαλαρή. Δεν πιστεύω ότι η κόρη μου έχει καταλάβει τι κάνω, δεν της κάνει τρομερή εντύπωση. Στο ίδιο mood και ο μικρός μου γιος», τόνισε η Ελίνα Παπίλα, με τον Γιώργο Καρτελιά να λέει: «Στην πρεμιέρα δεν πήγε κανείς σχολείο, δεν πήγε κανείς δουλειά, για να με δουν. Το βράδυ ο γιος μου, μου λέει “μπαμπά σε είδα στην τηλεόραση, θα είσαι και αύριο; Θα έρθω μαζί”».

Αναφορικά με τα νούμερα τηλεθέασης: «Το κανάλι μας είπε να μην τα κοιτάμε. Ήταν από τις πρώτες συμβουλές και ότι δεν τους ενδιαφέρει να πάμε στο νούμερο ένα».

Η Ελίνα και ο Γιώργος είχαν κάνει έναν μεγάλο τσακωμό, ο οποίος τους κράτησε χώρια δύο χρόνια.

«Έχω φύγει από το ραδιόφωνο, έχω παραιτηθεί. Δεν ήμασταν μαζί με τον Γιώργο στον “αέρα”. Ήταν εκείνος και ο αδελφός του ιδιοκτήτες του σταθμού. Ήρθαμε σε μια έντονη σύγκρουση κι έφυγα από το ραδιόφωνο και είχα πάει σε άλλο ραδιόφωνο και εργαζόμουν. Επέστρεψα μετά από δύο χρόνια και τότε κάναμε μαζί το πρωινό», είπε η Ελίνα Παπίλα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR