counter

Ελίνα Κωνσταντοπούλου: Με τι ασχολείται και που βρίσκεται σήμερα η τραγουδίστρια;

Ελίνα Κωνσταντοπούλου: Με τι ασχολείται και που βρίσκεται σήμερα η τραγουδίστρια;
Ελίνα Κωνσταντοπούλου: Με τι ασχολείται και που βρίσκεται σήμερα η τραγουδίστρια;

Η κάμερα του Mega και η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη συνάντησαν την Ελίνα Κωνσταντοπούλου στο ζαχαροπλαστείο του συζύγου της.

Η γνωστή τραγουδίστρια εξήγησε ότι έβαλε προτεραιότητα την οικογένειά της αλλά δεν αποκλείεται να επιστρέψει και πάλι στο τραγούδι αν οι προϋποθέσεις είναι όπως επιθυμεί.

«Υπάρχουν φορές που μου λείπει το τραγούδι αλλά όταν σκέφτομαι άσχημες στιγμές που πέρασα λέω άστο καλύτερα. Υπήρχαν άνθρωποι «κολλημένοι» στην τσέπη μου και όταν άρχισα να απομακρύνομαι από τις πίστες, απομακρυνθήκαν από κοντά μου» είπε αρχικά η Ελίνα Κωνσταντοπούλου.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια πρόσθεσε στην κάμερα του Mega: «Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν γιατί έβαλα ως προτεραιότητα την οικογένεια μου. Έλεγα πάντα ότι δεν θα δώσω τα πάντα στο τραγούδι. Έκανα μια μικρή καριέρα… Αυτή ήθελε ο Θεός να κάνω, αυτή έκανα».

Επιπλέον, η Ελίνα Κωνσταντοπούλου για τις επαγγελματικές προτάσεις που είχε δεχθεί στο παρελθόν εξήγησε: «Mου γίνονταν κατά καιρούς προτάσεις αλλά ήταν για να με εκμεταλλευτούν και δεν τις δεχόμουν».

 «Έχω δυο γιους 19 ετών ,δίδυμους και ο ένας έχει καλή φωνή αλλά δεν θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι… Ούτε εγώ θέλω» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Τέλος, η Ελίνα Κωνσταντοπούλου αποκάλυψε ότι έφτιαξε ένα e-shop με κοσμήματα γιατί τα αγαπά πολύ.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο απόσπασμα:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR