counter

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Οι σχέσεις της σήμερα με την Ελένη Μενεγάκη

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Οι σχέσεις της σήμερα με την Ελένη Μενεγάκη
Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Οι σχέσεις της σήμερα με την Ελένη Μενεγάκη

Στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Η δημοσιογράφος ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τις σχέσεις που έχει σήμερα με την Ελένη Μενεγάκη.

Προέρχεσαι από τον χώρο των περιοδικών, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχεις μια σταθερή παρουσία στην τηλεόραση.

Πίστευα ότι δεν θα κρατήσει πάνω από μία ή δύο σεζόν το θέμα «τηλεόραση». Η καρδιά μου και το μυα­λό μου ήταν πάντα στα περιοδικά, για τρία χρόνια τα έκανα παράλληλα, δηλαδή ήμουν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη τα πρωινά και τα απογεύματα ερ­γαζόμουν ως αρχισυντάκτρια στο περιοδικό του αερο­δρομίου Ελ. Βενιζέλος οπότε προσπαθούσα να ισορροπήσω σε δύο βάρκες. Για να είμαι ειλικρινής απολάμβανα την τηλεόραση αλλά δεν την υπολόγιζα ως βασική μου εργασία. Νομίζω όμως ότι μου ταίριαξε η τηλεόραση και της ταίριαξα κι εγώ. Βρέθηκα για μια σεζόν ως αλεξιπτωτίστρια και έκτοτε πέρασαν σχεδόν δέκα χρόνια. Πλέον, έχω τηλεοπτική αυτοπεποίθηση και νόμιζα ότι κάνω καλά τη δουλειά μου. Ωστόσο, δεν αισθάνομαι αυτό που λέμε «τον εθισμό της τηλεό­ρασης». Κι αν αύριο υπήρχε κάποιο δημοσιογραφικό πρότζεκτ μακριά από τα φώτα, δεν θα έλεγα «όχι».

Διατηρείτε επαφές με την Ελένη Μενεγάκη;

Φυσικά και έχουμε επαφές όχι σε καθημερινή βάση, αλλά έχουμε μιλήσει αρκετές φορές. Και είναι πάντα μεγάλη μου χαρά να την ακούω, την αγαπάω πολύ.

Αν μπορούσες να ξεχωρίσεις κάτι στην εκ­πομπή Πάμε Δανάη! που συμμε­τέχεις και δεν υπάρχει στις υπόλοιπες πρωι­νές εκπομπές, ποιο θα ήταν αυτό;

Είμαι πολύ περήφανη για το Πάμε Δανάη! και για τη συμμετοχή μου σε αυτό. θεωρώ ότι ξεχωρίζει από τα υπόλοιπο πρωινά, έχει ένα δικό της ύφος, το οποίο κα­θορίζεται τόσο από τη Δανάη Μπάρκα όσο και από το ίδιο το κανάλι. Δηλαδή το Μega ήταν πάντα συνυφασμένο με την ποιότητα, την αισθητική, το άρτιο αποτέ­λεσμα και την κοινωνική ευαισθησία Και νομίζω ότι όλα αυτά τα πρέσβευα η εκπομπή.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR