counter

Ελευθερία Ρήγου: "Έχω πάρει 10 κιλά και μου τη "λένε" στο θέατρο επειδή έχω παχύνει"

Ελευθερία Ρήγου: "Έχω πάρει 10 κιλά και μου τη "λένε" στο θέατρο επειδή έχω παχύνει"
Ελευθερία Ρήγου: "Έχω πάρει 10 κιλά και μου τη "λένε" στο θέατρο επειδή έχω παχύνει"

Ρήγου κιλά

Η Ελευθερία Ρήγου είναι μια ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τηλεοπτικές σειρές στις οποίες τόσο σαν ηθοποιός όσο και σαν γυναίκα είχε κάνει μεγάλη αίσθηση. Η ηθοποιός απείχε τρία χρόνια από τη δουλειά της και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποστασιοποιήθηκε αλλά και για τα κιλά που έχει πάρει.

Πρόσεχες την εικόνα σου; Τώρα έχω παχύνει, έχω πάρει 10 κιλά.

Σε αγχώνει αυτό; Λίγο… Μου τη “λένε” στο θέατρο, επειδή έχω παχύνει… Εντάξει θα αδυνατίσω. Πάντα ένας ηθοποιός είναι ανασφαλής με την εικόνα του, κι εγώ έχω διάφορες ανασφάλειες, αλλά έχω μάθει να τα περνάω μέσα από άλλα δεδομένα, που πλέον δε με ενοχλεί τόσο πολύ, λέω: “Αυτή είμαι, σε όποιον αρέσει”.

Έπεσε πολύ φως στην προσωπική σου ζωή στην αρχή της πορείας σου. Ναι, τότε με το γάμο μου, δυστυχώς, και ήμουν πάρα πολύ αμήχανη και κουμπωμένη. Δε θα δεις ούτε ένα χαμόγελο στις νυφικές μου φωτογραφίες. Δεν ήθελα να γίνει τέτοιο πράγμα. Ήθελα να παντρευτώ και να είμαστε εμείς και εμείς. Όσοι με έβλεπαν από απέναντι μου έλεγαν: “Χαμογέλα, χαμογέλα”.

Δε θέλησες να κάνεις δεύτερο παιδάκι; Ήθελα να κάνω , μου άρεσε, αλλά…

Σκέφτεσαι δεύτερο γάμο, ένα ακόμα παιδάκι τώρα; Τι να σου πω… Νομίζω ότι έχω κάνει τον κύκλο μου, είμαι πια 44 χρονών, δεν ξέρω. Είμαι θετική σε ένα δεύτερο γάμο. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR