counter

Ελευθερία Πρίνου: Η σπάνια εξομολόγηση για τον σύζυγο και τα παιδιά της

Η Ελευθερία Πρίνου βρέθηκε καλεσμένη στο dot. το μεσημέρι της Κυριακής. Η ιδρύτρια των Dr Prinou σε μια σπάνια εξομολόγηση, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή και τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πρίνο. Οι δυο τους είναι μαζί πάνω από 60 χρόνια και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. Την Άλκηστη και τον Αλέξανδρο.

«Αν ξεκινούσα ξανά αυτό το ταξίδι, πάλι αυτό θα έκανα. Και σήμερα να φύγω από τη ζωή, είμαι ευτυχισμένη. Με τον άντρα μου είμαστε μαζί 60 χρόνια. Από τότε που ξεκίνησα. Ήταν και είναι ένας άνθρωπος, σοβαρός, υπεύθυνος. Και με βοήθησε να φύγω με το ρήμα “εσύ μπορείς”. Πάρα πολύ σημαντικό. Εγώ τον πίστευα. Ήταν προοδευτικός. Αυτό το “μπορείς” είναι πολύ μεγάλη δύναμη. Πάντα όμως με καθαρά χέρια.

Για αυτό δοξάζω τον Θεό. Ό,τι έκανα το έκανα με καθαρά χέρια. Είμαι περήφανη για την οικογένειά μου. Δεν είναι εύκολο να μπορέσεις να κρατήσεις μία οικογένεια. Να σπουδάσεις τα παιδιά σου και να πετύχεις σε τόσο δύσκολες εποχές. Ό,τι και να κάνεις στη ζωή σου, το σημαντικό είναι να είσαι άνθρωπος. Το μυστικό του γάμου είναι η αγάπη και η εκτίμηση. Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στην οικογένεια» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελευθερία Πρίνου.

Δείτε παραπάνω το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR