counter

Ελευθερία Ελευθερίου: Το παράπονο που έχει μετά το Survivor – “Η κάμερα θα έπρεπε να δείξει ότι…”

Ελευθερία Ελευθερίου: Το παράπονο που έχει μετά το Survivor – “Η κάμερα θα έπρεπε να δείξει ότι…”
Ελευθερία Ελευθερίου: Το παράπονο που έχει μετά το Survivor – “Η κάμερα θα έπρεπε να δείξει ότι…”

Στην εκπομπή “Love It” και στη στήλη “10 και να καίνε” μίλησε η Ελευθερία Ελευθερίου μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, εξέφρασε το παράπονό της για το γεγονός ότι δεν έδειξαν κάποια πράγματα οι κάμερες.

«Μπήκα στο παιχνίδι γιατί μου έκαναν τρίτη φορά την πρόταση και είπα ότι είναι σημάδι από τον Θεό», είπε στην αρχή η Ελευθερία Ελευθερίου και μετά αποκάλυψε: «Ισχύει ότι ζήτησα από την ομάδα μου να με ψηφίσει, αν νομίζει ότι εγώ ήμουν αγωνιστικά η χειρότερη. Ήταν κάτι που το ζήτησα και από τους φίλους μου Τριαντάφυλλο, Σάκη και Αλέξη. Τους είπα ότι αν νομίζουν ότι έπρεπε να ψηφιστώ, να το κάνουν και να μην αφήσουμε να πουν ότι κάνουμε συμμαχίες και ότι δεν βάζουμε την ομάδα πάνω από όλα».

Όσον αφορά το παράπονό της από την παραγωγή είπε: «Η κάμερα θα έπρεπε να δείξει ότι εγώ δεν πήρα τίποτα από το μπαούλο και μου χρέωσαν μια άσχημη κατηγορία. Θα έπρεπε να δείξουν πως κάναμε μια συζήτηση με τον Αλέξη και λύσαμε την παρεξήγηση και θα έπρεπε να δείξουν πάρα πολλά άσχημα πράγματα που έγιναν και τα άσχημα σχόλια που δεχόμουν».

Στην ερώτηση «για ποιον παίκτη έχουμε λανθασμένη εικόνα», απάντησε τον Αλέξη Παππά.

Το παράπονό της για τα άδικα σχόλια που δέχτηκε ήταν: «Με έλεγαν άβουλη και κλέφτρα».

Ακόμη, για κάποια περιστατικά με κλεψίματα δήλωσε: «Δεν θα πω ποιος έκλεβε, αλλά υπάρχουν κάποιοι που έκλεβαν και πολύ καλά μάλιστα. στην κλεψιά δεν ήμουν καλή, αν και τη χρεώθηκα. Είχα φάει από τα σκουπίδια».

Στο τέλος, η Ελευθερία Ελευθερίου ανέφερε: «Όσο ήμουν στο παιχνίδι δεν μου άρεσε κανένας. Δεν μπορεί να σου αρέσει. Δεν αρέσεις καν εσύ στον εαυτό σου».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR