counter

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Σπάνια βραδινή έξοδος - Φωτογραφίες

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Σπάνια βραδινή έξοδος - Φωτογραφίες
Ελευθερία Αρβανιτάκη: Σπάνια βραδινή έξοδος - Φωτογραφίες

Από τη Γιώτα Δημητριάδη

Στην πρεμιέρα της μουσικής παράστασης «Παιχνίδι με το χρόνο» είδαμε χθες την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια πήγε να απολαύσει την φίλη και συνάδελφό της Άλκηστη Πρωτοψάλτη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η ίδια προτίμησε ένα γκρι φόρεμα για την εμφάνισή της και πιο συγκεκριμένα ένα κομψό midi  φόρεμα συνδυασμένο μ’ ένα δερμάτινο τζάκετ.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη χειροκρότησε θερμά την  Άλκηστη Πρωτοψάλτη  που με την μοναδική της φωνή να ενώνεται ιδανικά με τον υπέροχο ήχο των μαντολίνων αυτή τη φορά, πορεύεται στα μουσικά μονοπάτια που σμίγουν το χθες με το σήμερα, μεταφέροντας τραγούδια που έχουν την πολύτιμη πατίνα του χρόνου, για να αφήσουν το έντονο στίγμα τους για άλλη μια φορά. 

Μία δυνατή μουσική συνάντηση που ξεσηκώνει τις αισθήσεις, μία διαφορετική προσέγγιση με τραγούδια αγαπημένα που βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια γεμάτα αναμνήσεις και γίνονται πολύτιμα!

 Διαβάστε επίσης:Ελεάνα Καυκαλά - Άννα Κλάδη - Μαρία Μοσχούρη - Έλλη Χατζεϊπίδου: Τα κορίτσια του «Salem» μιλάνε στο FTHIS.GR λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα τους!

Διαβάστε επίσης: Ιωάννα Παππά - Λένα Παπαληγούρα: Πρωταγωνιστούν στις "Τρεις Αδερφές" και μιλούν για όλα στο FTHIS.GR

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR