counter

Ελεύθερη αφέθηκε η «συνεργός» της Σταμάτη

Ελεύθερη αφέθηκε η «συνεργός» της Σταμάτη
Ελεύθερη αφέθηκε η «συνεργός» της Σταμάτη

Βίκυ Σταμάτη

Ελεύθερη, αφού της ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια σε βαθμό πλημμελήματος, αφέθηκε η πρώην τραπεζοκόμος του Δρομοκαΐτειου, η οποία φέρεται να παραδέχθηκε πως βοήθησε την Βίκυ Σταμάτη να αποδράσει και την φιλοξένησε στο σπίτι του φίλου της κόρης της.

Η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη της 46χρονης μετά από την ανάλυση τηλεφωνικών επικοινωνιών και κλήθηκε να καταθέσει στην Ασφάλεια, παρουσία των εισαγγελέων Πεπόνη και Ντογιάκου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε οποιαδήποτε συμμετοχή στην απόδραση της Σταμάτη ή απλώς της προσέφερε καταφύγιο, αφού το σπίτι της είναι κοντά στο Δρομοκαΐτειο.

Τελικά, η πρώην τραπεζοκόμος εξεταζόμενη ομολόγησε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι παρείχε συνδρομή στην Βίκυ Σταμάτη, προκειμένου να αποδράσει.

Συγκεκριμένα, όπως είπε, επειδή την λυπήθηκε γιατί ήταν σε κακή κατάσταση της παρέδωσε, πριν από τρεις μήνες το κλειδί του λουκέτου της μπαλκονόπορτας του θαλάμου όπου νοσηλευόταν.

Μετά την απόδραση η 46χρονη παρέλαβε την Σταμάτη με το αυτοκίνητο της και την μετέφερε στο σπίτι του φίλου της κόρης της. Την παρουσίασε ως φίλη της, η οποία είχε προβλήματα, και την φιλοξένησαν.

Σε βάρος του νεαρού ζευγαριού δεν προκύπτουν στοιχεία για ανάμειξη στην υπόθεση, καθώς όλοι λένε πως δεν γνώριζαν ποια ήταν η φιλοξενούμενη. Η Βίκυ Σταμάτη, όμως, δεν άντεξε και τηλεφώνησε στον συνήγορό της, μέσω του οποίου έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο που βρισκόταν και την παρέλαβαν, για να επιστρέψει στο Δρομοκαΐτειο. Το προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

Πηγή: ΑΝΤΕΝΝΑ.GR 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR