counter

Ελεονώρα Μελέτη: Το surf είναι η αδυναμία της!

Ελεονώρα Μελέτη: Το surf είναι η αδυναμία της!
Ελεονώρα Μελέτη: Το surf είναι η αδυναμία της!

Κοντά στην αγαπημένη της συνήθεια βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια, δεν χάνει ευκαιρία να απολαμβάνει το αγαπημένο της χόμπι, που δεν είναι άλλο από το wind surfing. Σε απόλυτη φόρμα και με αθλητικό look που αρμόζει απόλυτα στο στύλ της, η παρουσιάστρια αφέθηκε στα κύματα απολαμβάνοντας την κάθε της στιγμή σαν μικρό παιδί.

Η αγάπη της για τα θαλάσσια σπορ είναι γνωστή και όταν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, της το επιτρέπουν επιδίδεται σε αυτά, παρέα με αγαπημένους φίλους. «Τα Σαββατοκύριακά μου, αν έχω σχέση, αυτός ο άνθρωπος ξέρει πως όταν σηκωθώ αν φυσάει θα πάω να βρω τον άνεμο. Αν έχει κύμα, θα πάω να το βρω. Όσες φορές είχα σχέση που αντίστοιχα έκανε κάτι τέτοιο, το κατανοούσα και για εκείνον» δήλωσε σε πρόσφατή συνέντευξή της, στην Ελένη Μενεγάκη και στην εκπομπή «Ελένη» και τόνισε: «Σαν τα σπορ δεν έχει».

Με χαρούμενη διάθεση και με τον κατάλληλο εξοπλισμό απόλαυσε τις ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας. Η Ελεονώρα Μελέτη, βρίσκεται σε διανύει μία από τις πιο ήρεμες και ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, καθώς η νέα της εκπομπή #hashtag, είναι κάτι που της αρέσει πολύ και αγαπά γιατί όπως λέει και εκείνη την εκφράζει απόλυτα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR