counter

Ελεονώρα Μελέτη: Το μακροσκελές κείμενο στο Instagram και η απάντηση στα ειρωνικά σχόλια που δέχεται

Ελεονώρα Μελέτη: Το μακροσκελές κείμενο στο Instagram και η απάντηση στα ειρωνικά σχόλια που δέχεται
Ελεονώρα Μελέτη: Το μακροσκελές κείμενο στο Instagram και η απάντηση στα ειρωνικά σχόλια που δέχεται

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι γνωστό πως της αρέσει ο αθλητισμός και τα extreme sports και είναι λάτρης του surf.

Έτσι λοιπόν, όποτε βρίσκει χρόνο από το φορτωμένο της πρόγραμμα, πάντα θα επισκεφτεί την παραλία για να κάνει το αγαπημένο της άθλημα.

Πριν από λίγες ώρες, η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μια μακροσκελής ανάρτηση και εξέφρασε την επιθυμία της, ώστε περισσότερες γυναίκες να ασχοληθούν με το windsurf.

Μάλιστα, έδωσε και μια αφοπλιστική απάντηση σε όλους αυτούς που πιθανόν να κρίνουν την ανάρτησή της, αλλά και το γεγονός ότι έχει επιλέξει να κάνει ένα τέτοιο άθλημα.

«Θέλω να βλέπω κι άλλα κορίτσια στο νερό... κάθε μέρα κ περισσότερα! Ζούμε στην Ελλάδα που λούζεται από φως κ θάλασσα, έχουμε τις ομορφότερες παραλίες, τις πιο τέλειες συνθήκες για θαλάσσια σπορ, η χώρα μας γίνεται κάθε χρόνο πόλος έλξης ξένων αθλητών επαγγελματιών αλλά κ «χομπίστων». Είναι κρίμα να μην είναι τόσο διαδεδομένο άθλημα στις γυναίκες το windsurf όσο θα μπορούσε... χαίρομαι να βλέπω νέα, δροσερά κορίτσια, άλλα με ταλέντο αλλά με στυλ κ άλλα απλάμε πολλή θέληση, να δοκιμάζουν την εμπειρία. Κ χαίρομαι να βλέπω κ τον ανδρικό πληθυσμό να υποδέχεται, να αγκαλιάζει κ να προστατεύει τις γυναίκες που τολμούν. Βέβαια, (κ εδώ έρχεται πληρωμένη απάντηση σε έναν συνήθη ύποπτο που ουκ ολίγες φορές έχει αφήσει τα υποτιμητικά του σχόλια τύπου «τράβα πλύνε κάνα πιάτο» “σιγά μη σκίσεις κάνα καλσόν» κάτω από τις σερφάδικες φωτό μου,) υπάρχουν καλή ώρα κ κάνα δυο τέτοιοι που βλέπουν τις γυναίκες ... ω ναι ... τις γυναίκες ανταγωνιστικά!!!! Αυτό βέβαια από μόνο του λέει πολλά τόσο για τη γυναικεία παρουσία που νιώθει να τον ενοχλεί́ όσο κ για την ανδρική ανεπάρκεια που ξεκάθαρα τον διακατέχει! #mood #girls #girlspower #toysforgirls ΥΓ: η φωτογραφία είναι του @karanikolas που με το φακό του πιάνει δικές μας στιγμές απολαύσεις σε ανύποπτο χρόνο...», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε την ανάρτηση που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR