counter

Ελεονώρα Μελέτη: Τι έκανε μετά την λήξη της καραντίνας;

Ελεονώρα Μελέτη: Τι έκανε μετά την λήξη της καραντίνας;
Ελεονώρα Μελέτη: Τι έκανε μετά την λήξη της καραντίνας;

Ξεκίνησε από σήμερα στις 6 το πρωί η σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων που είχαν ληφθεί για τη μείωση της διασποράς του κορονοϊού στην Ελλάδα και το άνοιγμα των πρώτων μαγαζιών. Έτσι, σήμερα άνοιξαν τα καταστήματα αθλητικών ειδών, τα βιβλιοπωλεία αλλά και τα κέντρα αισθητικής και τα κομμωτήρια.

Η Ελεονώρα Μελέτη από ότι φαίνεται περίμενε με ανυπομονησία το άνοιγμα των συγκεκριμένων μαγαζιών, αφού όπως είδαμε μέσα από κάποια instastories που κοινοποίησε, σήμερα έσπευσε να επισκεφτεί το κομμωτήριο για να βάψει τη ρίζα των μαλλιών της.

Η παρουσιάστρια δεν έβαψε μόνη της μαλλιά το διάστημα της καραντίνας , όπως πολλές άλλες κυρίες της ελληνικής showbiz, αλλά περίμενε να ανοίξουν τα κομμωτήρια και να επισκεφτεί τον καλό της φίλο και κομμωτή, Πάνο Καλλίτση.

“Επιστροφή στη… ρίζα… με σεβασμό στον πελάτη και με απόλυτη τήρηση των μέτρων ο Πάνος Καλλίτσης άνοιξε και πάλι και συζητάμε πως θα κάνουμε χαρούμενες κάποιες από εσάς. Χρειαζόμαστε λίγη ομορφιά και αισιοδοξία στις μέρες μας”, έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη στη φωτογραφία που κοινοποίησε.

Δείτε παρακάτω της σχετική ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR