counter

Ελεονώρα Μελέτη: Η απάντηση σε σχόλιο ότι δεν τοποθετήθηκε για το θέμα Σκορδά - Καινούργιου

Ελεονώρα Μελέτη: Η απάντηση σε σχόλιο ότι δεν τοποθετήθηκε για το θέμα Σκορδά - Καινούργιου
Ελεονώρα Μελέτη: Η απάντηση σε σχόλιο ότι δεν τοποθετήθηκε για το θέμα Σκορδά - Καινούργιου

Η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται η ίδια και κάποιος να κρατάει κλειστό το στόμα της.

Στη λεζάντα της εν λόγω ανάρτησης, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην πολιτική ορθότητα.

Μάλιστα, το post αυτό της Ελεονώρας Μελέτη στάθηκε η αφορμή ώστε μια follower της να γράψει ένα σχόλιο, το οποίο και αφορούσε την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Φαίη Σκορδά.

Δείτε επίσης! Κατερίνα Καινoύργιου: Απίστευτο ξέσπασμα για τη Φαίη Σκoρδά - "Promo τους κάνουμε, 5% κάνει"

Το σχόλιο και η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη

«Αυτό το χέρι που σου κλείνει το στόμα, σε εμπόδισε να πάρεις θέση απέναντι στο παραλήρημα της Καινούργιου;», ήταν το σχόλιο, με την Ελεονώρα Μελέτη να απαντάει: «Όχι, κανείς δεν μπορεί να με φιμώσει. Πήρα ξεκάθαρη θέση, μάλλον περιμένατε λαϊκό δικαστήριο και σας απογοήτευσα. Η θέση μου ήταν σύντομη, εξαιρετικά ξεκάθαρη και απόλυτα διδακτική για όλους!».

Στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη συμπλήρωσε μετά από νέο σχόλιο της διαδικτυακής της φίλης: «Καμία γαργάρα δεν κάναμε. Και το παίξαμε και το σχολιάσαμε. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του με τη προσωπική του σφραγίδα. Εμείς δεν στήνουμε λαϊκά δικαστήρια και τρία χρόνια που είναι στον αέρα αυτή η εκπομπή αν την παρακολουθούσατε θα το είχατε καταλάβει».

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

Όσα είχε πει η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή της

Να θυμίσουμε, πως την περασμένη Πέμπτη, η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της “Mega Καλημέρα” είχε πει για το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου κατά της Φαίης Σκορδά:

«Εγώ δε θα ήθελα να τοποθετηθώ, κάνω τη θέση μου ξεκάθαρη από την αρχή. Θεωρώ πως κάποια πράγματα δε χρειάζεται να λέγονται δημόσια. Εγώ χθες ήρθα σε επικοινωνία και με τα δύο τα κορίτσια. Μιλήσαμε! Επομένως ό,τι είπαμε κατ’ ιδίαν θα μείνει μεταξύ μας και δε χρειάζεται να χώνουμε τη μύτη μας σε οτιδήποτε κι αν γίνεται ή εκτυλίσσεται τηλεοπτικά. Κάποια πράγματα ίσως να μη χρειάζεται να τα σχολιάσουμε κιόλας. Και τελειώνει εκεί το θέμα. Εγώ έχω κάνει μια επιλογή στη ζωή μου και θέλω να συνεχίσω να πορεύομαι με στόχο αυτή. Οραματίζομαι μια κοινωνία, στην οποία οι γυναίκες θα είμαστε ενωμένες, θα είμαστε μια γροθιά. Θα είμαστε μαζί, θα στηρίζουμε η μία την άλλη, θα αγαπάμε η μία την άλλη. Θεωρώ τεράστιο χρέος και ευθύνη ότι μεγαλώνω κορίτσι και θέλω αυτό το κορίτσι να αγαπάει τον εαυτό του, να αγαπάει και τους άλλους. Θέλω να μείνω σε αυτό. Αυτό που ήθελα να πω το είπα και στην Φαίη και στην Κατερίνα που με πήρε τηλέφωνο και μιλήσαμε πολύ ώρα. Θα μείνω σε αυτό, δεν χρειάζονται να γίνονται όλα δημόσια».

Δείτε ΕΔΩ! το βίντεο.

*Πηγή φωτογραφιών: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR